Użytkownik Oro Koroner Opublikowano 22 Września 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 (edytowane) Nick z CS: Oro Koroner Admin banujący: Pisze Krip Serwer: ---- Data zdarzenia: ---- Steamid: STEAM_0:1:91055876 Opis sytuacji: Nie grałem z 1,5 roku tutaj, a w bansie jest, że mam AB Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): https://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=83 Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Edytowane 22 Września 2023 przez Oro Koroner 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 22 Września 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 Bana na serwerze przed oficjalnym resetem dostałeś od @ Trivor 'a. Ja po resecie dodałem tylko coś koło 100 banów (ponad 4 strony w bansie) na steamid/IP które miałem zapisane u siebie w notatniku na pc (bodajże wtedy dostałem, to jeszcze od @ -slajdEN lub @ LAN CIECHOCINEK 2K2 jak działaliśmy razem w UBT), więc decyzję co z tobą zrobić ostatecznie podejmie trivor, bo ja nie decydowałem o twoim banie tutaj tylko tak jak wyżej wspomniałem = miałem zapiskę w notatniku i po resecie dodałem na nowo bany które znajdowały się na tak zwanej "czarnej liście". Skoro dostałeś ub tutaj na forum, to może i jest cień szansy, że na serwerze również tak będzie. Zobaczymy. Póki co musisz czekać na odpowiedź czerwonego. 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Oro Koroner Opublikowano 22 Września 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 (edytowane) Zgadza się, że bana kazał nałożyć Trivor. Na swoją obronę mogę jedynie powiedzieć, że nie był to ban za cheatowanie czy coś w tym stylu, tylko długa wymiana zdań na steamie (po %). Dodatkowo nie miałem jak się odwołać, bo była blokada na forum. Aktualnie już praktycznie nie gram w cs, ale kiedyś chciałbym odwiedzić stare DD2, jeśli byłoby to możliwe. @ Trivor napisałem pw forum Edytowane 25 Września 2023 przez Oro Koroner Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 24 Września 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Września 2023 Pw, pogadamy 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Oro Koroner Opublikowano 28 Września 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 Co z moim odwołaniem? Mija 6 dzień, zero odpowiedzi ze strony Trivora. Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 28 Września 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 Po konsultacji @ Trivor - Zostajesz odbanowany 2 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 28 Września 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 1 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi