Użytkownik bunnyhug Opublikowano 22 Września 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 Twój nick na serwerze: bunnyhug Nick admina banującego: pvl Dostałeś bana, gaga czy muta?: perm ban Czas oraz data bana: 09-22-23 22:50 Serwer na którym dostałeś bana: arenki Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): @ Admin CS:GO ARENA 1VS1 @ Admin CS:GO ARENA 1VS1 no to tak wszedlem na serwer zeby se popykac i na początku jak wszedlem wpisalem sobie ping w konsoli i widzialem ze pvl jest na vanishu i mu to powiedzialem i on mi powiedzial ze za to jest ban i ja nie wiedzialem. Zmienila sie mapa na inferno banan i tak sobie klikalem strzelalem glowy i taba klikam pvl nie ma pinga w konsoli nie wpisywalem no i tak se gram i tak machalem myszko i ja mam refleks dobry i przyszedl pvl i powiedzial "to juz wiem czemu wpisywales ping w konsoli wiesz czemu" ja mowie nie i dal mi bana za czity Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:795763700&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199551793128/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Connecting to public(145.239.16.74:27015) ... Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff STEAM validation rejected **** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'PopupManager' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU Odnośnik do komentarza
Użytkownik bunnyhug Opublikowano 22 Września 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 to ze jestem dobry forma siedzi bam to nie znaczy ze musicie mnie odrazu banowacc Odnośnik do komentarza
Użytkownik pvl Opublikowano 22 Września 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 Pochopny ban z mojej strony. Inferno banan to strasznie zła mapa do sprawdzania ludzi i kolejny raz to sobie udowodniłem wybacz bunny za zaistniałą sytuację. @ UBT CS:GO proszę i unban 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik bunnyhug Opublikowano 22 Września 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 dziekuje Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 23 Września 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi