Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 23 Września 2023 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 23 Września 2023 Co oznacza w Waszym życiu szczęście? Jak je pojmujecie? 🙂 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 23 Września 2023 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 23 Września 2023 Każdy zdefiniuje swoje szczęście inaczej. Osobiście dla mnie takim szczęściem jest kobieta, realizacja i dążenie do swój celów/marzeń, radość z samego życia, pozytywne nastawienie (choć często bywa, że jestem pesymistą ). Wiadomo pieniądze szczęścia nie dają, ale jednak żyć i nie martwić się o to czy zabraknie na potrzeby pierwszego rzędu. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik hadezbtw Opublikowano 23 Września 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Września 2023 Ciężko powiedzieć, jestem raczej osobą, która nie jest szczęśliwa codziennie, lecz są powody które faktycznie czasem potrafią spowodować mi uśmiech i to nawet taka najgłupsza bzdeta jak pogranie sobie w kosza, posłuchanie muzyki. Nawet rozmowa z bliską mi osobą potrafi sprawić mi uśmiech na twarz. Odczuwam, że mam inną definicję szczęścia niż każdy inny, ale to nie jest źle chociaż się jakoś wyróżniam na tle:) 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik STALKA Opublikowano 23 Września 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Września 2023 Mieć wsparcie od osób bliskich oraz pomoc od niektórych osób w ciężkich chwilach ( po prostu mając osoby bliskie lub przyjaciół przy których możesz wszystko powiedzieć i pomoże i się nie wysprzegli) 2 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 23 Września 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 23 Września 2023 Być blisko @ Dusia to jest moje szczęście. @ Hana_Montana i tak nie staniesz między nami! 1 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 24 Września 2023 Autor Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 24 Września 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi