Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

pochwa ła

czarnoziem100

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Chej

Chciałbym z tego miejsca wyrazić pozytywną opinie na temat nowo zbudowanej planszy,ktura zagościła na serwerze o tematyce De_dust 2.

Z racji ,że kończy mi sie tusz będzie to krutka zwięzła i subiektywna obserwacja.Lecz jestem przekonany,że nie wpłynie ona negatywnie na całokrzałt .

Przejdę teraz do sedna tematu i wymienie tylko część  z wielu plusuw tejże nowej rzeczywistości w kturej zostało nam dane bytować.

Po pierwsze [Aspekt psychiczno-naukowy] nowe miejscówki,kture będa wymagały nauki gry i poznania ich nazw oraz umiejętności zachowania przebywając tam lub też w kontrze grając przeciwko. Co korzystnie odbije się na ośrodkowym ukladzie  nerwowym i wyobraźni. 

Natomiast żeby była ruwnowaga i zgodnie z naturą.To w myśl "jak coś dla ducha to teraz morze dla ciała" napomnę o następnym atrybucie.[Aspekt fizyczno-wydalniczy] większa pszestrzeń a co za tym idzie świeższe powietrze docierające do mięśni i  płóc  owocnie wpływające na samopoczucie i ciało.A gdy mowa o ciele należy wspomnieć o rozbudowie i wzmocnieniu przede wszystkim mięśni dwugłowych nóg a także pośladków co myślę ma znaczenie dla nie jednej pani.Osobiście jestem otyły i jestem pewny,że wyeliminuję jakąś część poziomu tkanki tłuszczowej.

Nie można zapomnieć również o kolejnej zalecie[Aspekt kolorystyczny] przeważająca zieleń.Tutaj pokrutce badania jasno dowodzą,że nasz mózg odbiera ją jako barwę uspokajającą, sprzyjającą rozluźnieniu. Myślę ,że znacząco spadnie liczba wulgaryzmuw i wskaźnik przestępstw i wykroczeń.

Kolejnym walorem jest [Aspekt konsumpcyjno-unijny] piękne połacie wodorosto-winogron,kture z pewnością skłonią do zmiany nawyków żywieniowych  na lepsze nie jednego z nas.Jak to mówił jeden z najwybitniejszych mezopotamskich dietetykuw Hlebah Marouf   "min khilal aleaynayn 'iilaa almaeida" co znaczy "Przez oczy do żołądka".

Zajmijmy się teraz drugim członem  powzyższego aspektu nie mniej warznym niz pozostałe.Jak wiemy Unia Europejska nie zatrzyma się na robakach pewnie niedługo pujdzie o krok dalej a wtedy my będziemy już oswojeni i może zaareagujemy inaczej.

No dobrze na koniec ktoś  może pomyśleć no super ładnie pięknie dla nas[wewnętrzych] a co z resztą tego świata.Otóż i tutaj jest czym się pochwalić.Ostatni z dogodności to [Aspekt reklamowo-rozwojowy] serwer sie rozwija i idzie za trendami.Nowy gracz wejdzie na serwer pomyśli "e tam znowu z tym pasztetem  marki pasztedust" a wtedy nastepuje zmiana.I nagle cisza,spokuj  a wtedy pojawia sie ona cała na biało  w blasku fleszy i chwały. Jego myślenie diametralnie zmienia sie  doznaje szoku emocjonalnego i głośno wykrzykuje "nie no zostaje".

Podsumowując moje rozwarzania mogę jasno swierdzić,że zmiana wyszła na plus dodatni.Jednakoworz to wam zostawiam ostateczną ocenę.

Poniżej załączam fotografie ucieleśniającą moją polemikę.Z gury przepraszam za jakość jest to spowodowane problemami technicznymi z mojej strony,ponieważ moja nokia 3310  nie ma zbyt szerokokątnego obiektywu.Natmomiast wina nie leży tylko u mnie chciałem zrobić ujęcie z lotu ptaka ale żadna kura od mojego dziatka Mirka nie chciała sie złapać .

meh.png.28979442c72d1f1a125a2aa484f55c1b.png

Pozdrawiam.

• Ha ha 2
  • WTF 2
  • Zasłużony

baner (2).png

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]