Użytkownik Oro Koroner Opublikowano 25 Września 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Września 2023 Jaką masz propozycje?: Usprawnienie/przyspieszenie głosowania na serwery. Screenshot/Nagranie/Przykład: Proponuję zamienienie tych kilkunastu tematów na dwa. "Głosowanie na serwery CS1.6" oraz "Głosowanie na serwery CS.GO". Dodatkowo fajną opcją byłoby dodanie podstrony ze skryptem, gdzie po wejściu od razu byłoby głosowanie na dany serwer i po oddaniu głosu, automatycznie włączałoby się na następny serwer. Można też powiedzieć śmiało, że dodatkowym plusem w jakimś stopniu, zostałaby obciążona cała baza danych. To tylko moje takie spostrzeżenie Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 25 Września 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Września 2023 Godzinę temu, Oro Koroner napisał: Proponuję zamienienie tych kilkunastu tematów na dwa. "Głosowanie na serwery CS1.6" oraz "Głosowanie na serwery CS.GO". Szczerze?, to ludzi ciężko jest choćby nawet przekonać i jakkolwiek zachęcić żeby wbili do jednego tematu i tam zagłosowali na jeden dany serwer (choćby ten na którym codziennie grają), a co dopiero żeby wbili do tematu gdzie był by on rozwalony w jednym poście na prawie dziesięć serwerów. Więcej zamieszania tak na prawdę niż jest, to warte. Przez obecny system jest przynajmniej porządek = takie jest moje zdanie. Jak dla mnie zbędne i całkiem nie potrzebne, ale za samą inicjatywę +. Liczą się chęci 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 25 Września 2023 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 25 Września 2023 Co do zmieniania tych tematów. W kwestii głosowania moim zdaniem i tak ten kto będzie chciał to będzie głosował, a inni co nie głosują raczej głosować nie będą. To jest moje spostrzeżenie co do tego, że po prostu trzeba chęci użytkowników, a to naprawdę jest tylko kilka kliknięć, raczej to nic nie zmieni. Sam pomysł tego skryptu jest całkiem ciekawym pomysłem i mogło by to działać wtedy sprawniej, ale i tak potrzeba podejścia użytkowników do ww. głosowania na serwery. Jak na moje nie jest to jakoś bardzo potrzebne, pomysł ze skryptem w porządku. 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 26 Września 2023 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 Serio ? aż takie lenistwo co do tego ?Otrzymujecie reputację za każdy oddany głos, więc jeśli chcesz oddać głos i dostać reputację na forum to zrób coś a nie idz na łatwiznę .Nikt z nas (z administracji )nie potrafi pisać skryptów takich rzeczy, więc szkoda płacić komuś za taki skrypt który będzie używany i tak dla garstki ludzi którzy regularnie głosują na serwery. Odpada. 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 26 Września 2023 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi