Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ADMIN DD2 #1] - Lutek112

Lutek112

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1.  Nick: Lutek112
 2.  Wiek: 30
 3.  Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: NIe posiadam, byłem adminem u was jakiś czas temu 
 4.  Doświadczenie z amx[1-10]: 8
 5.  Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/PKS/54.38.58.82:27015/
 6.  BanID(https://banid.pl/):
 7.  Steam ID: STEAM_0:0:219648063
 8.  Profil do konta Steam:
 9.  Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]: Napisz podanie w szybkiej rekrutacji bez składki! TAK 
10. Sprawny mikrofon[Tak/Nie]:  tak 
11. Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Posiadam doświadczenie w byciu admina byłem przez długi czas adminem dd2 i także w UBT TEAM  
12. Kontakt: Steam 
13. Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]:  tak 

• Ha ha 1
  • Przykro mi 1
  • WTF 1
  • Tak sobie 1
  • Użytkownik

- na serwie chyba ani razu Cie nie widziałem, więc się nie mogę wypowiedzieć na żaden temat :wtf:

- pograj trochę i wróć z tym podaniem za jakiś czas imo

Na dzień dzisiejszy na jestem na nie, w ogóle nie znam Cię z serwera tak jak wyżej napisałem. Popraw GT i rozpoznawalność wśród graczy, tyle ode mnie.

Edytowane przez Bushid0

• Sponsor
SPONSOR

Jestem na NIE

- Brak aktywności masz tylko 5h przegranych na serwerze. 

- Brak czytania ze zrozumieniem 

(Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]: Napisz podanie w szybkiej rekrutacji bez składki! TAK ) 

- Podanie napisane szybko i bezmyślnie 

- Co prawda byłeś już adminem jak już wspominałeś a dokładnie 10 listopada 2019 - Więc doświadczenie jakieś posiadasz, Także na +

-----------------------------------------------------------------------------

Daj się poznać graczom oraz adminom a przede wszystkim popraw GT - > 

Moim zdaniem jak na razie nie przekonałeś mnie swoim podaniem na Posadę Admina.

F59qQPh.gif.d5abfd58052e8642e5cfbffee124db7f.gif

🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡
🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀
⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥

• Krip zmienił(a) tytuł na [ADMIN DD2 #1] - Lutek112
  • paczaukowiec

szybka i mysle jedyna sensowna odpowiedz, nie znam chlopa, na oczy nie widzialem na serwerze, jak byles adminem to jeszcze tu nie gralem takze nic mi na ten temat nie jestem w stanie powiedziec, aktywnosc na forum no coz, od (  12 Stycznia 2020 ) nie bylo zadnej aktywnosci z Twojej strony, wracasz skladajac od razu podanie takze slabo, pograj troche i napisz to podanie za msc nie wiem, daj sie ludziom poznac, badz aktywny i mysle, ze na drodze nic nie bedzie stac :)
Pozdro ];->

• Użytkownik

Zwracam uwagę na większość rzeczy i po nicku kojarzę osobnika, widziałem parę razy na serwerze, ostatnio chyba w zeszłym tygodniu stąd pewnie to podanie, ale nie było z jego strony większego kontaktu, zainteresowania, parę razy info na chat, mikro raczej rzadko lub w ogóle, inaczej zapamiętałbym. 

Na plus z pewnością wiek i doświadczenie ale podanie napisane od czapy i jak określił el diablo "bezmyślnie". Finalnie jestem na nie, daj się poznać, popraw aktywność i spróbuj za jakiś czas 😉🤘

• Użytkownik

Coś tam pozgłaszałeś jak byłem i ciebie widziałem, ale to jeszcze nie ten czas - mnie przyjęli choć krótko tu gram, ale chociaż te 20 godzinek było widać w GT. Poczekaj ze dwa tygodnie i napisz jeszcze raz :peepoShy:

• Premium
Premium

NIE

Nie znamy cie 

słabe gt

Edytowane przez Błaszczyk
  • Ha ha 1
  • Użytkownik

Ja Ciebie na serwerze widziałem i dla mnie jakąś tam aktywność masz, raczej spokojny gracz z Ciebie.

Ja osobiście dałbym Ci szansę :) 

+ widać na serwie
+ zgłasza
+ spokojny
- inni admini go nie znają

ff.jpg.7880f419d0f5cfaa4f274277362c7558.jpg

ff2.jpg.e4395769291622c73f2001860cb5d789.jpg

• Zasłużony

No cóż większość obecnych adminów nie jest zbytnio przekonana co do twojego podania. 

Od dłuższego czasu ekipa adminów jest dość stała jak na forum gdzie w każdej chwili można zrezygnować z pełnionej funkcji, więc bądź co bądź, ale trzeba wykazać trochę starania, inicjatywy i pokazać się z dobrej strony żeby każdy się w jakimś stopniu do ciebie przekonał.

Daj się poznać obecnej ekipie adminowskiej pokaż się z dobrej strony biorąc czynny udział w życiu serwera i spróbuj ponownie z podaniem za tydzień lub dwa, a jestem pewny, że większość osób zmieni zdanie co do twojej osoby ;) 

Na ten moment odrzucam. 

spacer.pngspacer.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]