Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ADMIN DD2 #1] - Lutek112

Lutek112

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1.  Nick: Lutek112
 2.  Wiek: 30
 3.  Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: NIe posiadam, byłem adminem u was jakiś czas temu 
 4.  Doświadczenie z amx[1-10]: 8
 5.  Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/PKS/54.38.58.82:27015/
 6.  BanID(https://banid.pl/):
 7.  Steam ID: STEAM_0:0:219648063
 8.  Profil do konta Steam:
 9.  Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]: Napisz podanie w szybkiej rekrutacji bez składki! TAK 
10. Sprawny mikrofon[Tak/Nie]:  tak 
11. Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Posiadam doświadczenie w byciu admina byłem przez długi czas adminem dd2 i także w UBT TEAM  
12. Kontakt: Steam 
13. Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]:  tak 

• Ha ha 1
  • Przykro mi 1
  • WTF 1
  • Tak sobie 1
  • Użytkownik

- na serwie chyba ani razu Cie nie widziałem, więc się nie mogę wypowiedzieć na żaden temat :wtf:

- pograj trochę i wróć z tym podaniem za jakiś czas imo

Na dzień dzisiejszy na jestem na nie, w ogóle nie znam Cię z serwera tak jak wyżej napisałem. Popraw GT i rozpoznawalność wśród graczy, tyle ode mnie.

Edytowane przez Bushid0

• Sponsor
SPONSOR

Jestem na NIE

- Brak aktywności masz tylko 5h przegranych na serwerze. 

- Brak czytania ze zrozumieniem 

(Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]: Napisz podanie w szybkiej rekrutacji bez składki! TAK

- Podanie napisane szybko i bezmyślnie 

- Co prawda byłeś już adminem jak już wspominałeś a dokładnie 10 listopada 2019 - Więc doświadczenie jakieś posiadasz, Także na +

-----------------------------------------------------------------------------

Daj się poznać graczom oraz adminom a przede wszystkim popraw GT - > 

Moim zdaniem jak na razie nie przekonałeś mnie swoim podaniem na Posadę Admina.

F59qQPh.gif.d5abfd58052e8642e5cfbffee124db7f.gif

🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany.
🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀
Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥

• Krip zmienił(a) tytuł na [ADMIN DD2 #1] - Lutek112
  • paczaukowiec

szybka i mysle jedyna sensowna odpowiedz, nie znam chlopa, na oczy nie widzialem na serwerze, jak byles adminem to jeszcze tu nie gralem takze nic mi na ten temat nie jestem w stanie powiedziec, aktywnosc na forum no coz, od (  12 Stycznia 2020 ) nie bylo zadnej aktywnosci z Twojej strony, wracasz skladajac od razu podanie takze slabo, pograj troche i napisz to podanie za msc nie wiem, daj sie ludziom poznac, badz aktywny i mysle, ze na drodze nic nie bedzie stac :)
Pozdro ];->

• Użytkownik

Zwracam uwagę na większość rzeczy i po nicku kojarzę osobnika, widziałem parę razy na serwerze, ostatnio chyba w zeszłym tygodniu stąd pewnie to podanie, ale nie było z jego strony większego kontaktu, zainteresowania, parę razy info na chat, mikro raczej rzadko lub w ogóle, inaczej zapamiętałbym. 

Na plus z pewnością wiek i doświadczenie ale podanie napisane od czapy i jak określił el diablo "bezmyślnie". Finalnie jestem na nie, daj się poznać, popraw aktywność i spróbuj za jakiś czas 😉🤘

• Użytkownik

Coś tam pozgłaszałeś jak byłem i ciebie widziałem, ale to jeszcze nie ten czas - mnie przyjęli choć krótko tu gram, ale chociaż te 20 godzinek było widać w GT. Poczekaj ze dwa tygodnie i napisz jeszcze raz :peepoShy:

• Premium
Premium

NIE

Nie znamy cie 

słabe gt

Edytowane przez Błaszczyk
  • Ha ha 1
  • Użytkownik

Ja Ciebie na serwerze widziałem i dla mnie jakąś tam aktywność masz, raczej spokojny gracz z Ciebie.

Ja osobiście dałbym Ci szansę :) 

+ widać na serwie
+ zgłasza
+ spokojny
- inni admini go nie znają

ff.jpg.7880f419d0f5cfaa4f274277362c7558.jpg

ff2.jpg.e4395769291622c73f2001860cb5d789.jpg

• Zasłużony

No cóż większość obecnych adminów nie jest zbytnio przekonana co do twojego podania. 

Od dłuższego czasu ekipa adminów jest dość stała jak na forum gdzie w każdej chwili można zrezygnować z pełnionej funkcji, więc bądź co bądź, ale trzeba wykazać trochę starania, inicjatywy i pokazać się z dobrej strony żeby każdy się w jakimś stopniu do ciebie przekonał.

Daj się poznać obecnej ekipie adminowskiej pokaż się z dobrej strony biorąc czynny udział w życiu serwera i spróbuj ponownie z podaniem za tydzień lub dwa, a jestem pewny, że większość osób zmieni zdanie co do twojej osoby ;) 

Na ten moment odrzucam. 

spacer.pngspacer.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]