Użytkownik Lutek112 Opublikowano 26 Września 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 1. Nick: Lutek112 2. Wiek: 30 3. Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: NIe posiadam, byłem adminem u was jakiś czas temu 4. Doświadczenie z amx[1-10]: 8 5. Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/PKS/54.38.58.82:27015/ 6. BanID(https://banid.pl/): 7. Steam ID: STEAM_0:0:219648063 8. Profil do konta Steam: 9. Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]: Napisz podanie w szybkiej rekrutacji bez składki! TAK 10. Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: tak 11. Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Posiadam doświadczenie w byciu admina byłem przez długi czas adminem dd2 i także w UBT TEAM 12. Kontakt: Steam 13. Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: tak 1 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bushid0 Opublikowano 26 Września 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 (edytowane) - na serwie chyba ani razu Cie nie widziałem, więc się nie mogę wypowiedzieć na żaden temat - pograj trochę i wróć z tym podaniem za jakiś czas imo Na dzień dzisiejszy na jestem na nie, w ogóle nie znam Cię z serwera tak jak wyżej napisałem. Popraw GT i rozpoznawalność wśród graczy, tyle ode mnie. Edytowane 26 Września 2023 przez Bushid0 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 26 Września 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 Jestem na NIE - Brak aktywności masz tylko 5h przegranych na serwerze. - Brak czytania ze zrozumieniem (Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]: Napisz podanie w szybkiej rekrutacji bez składki! TAK ) - Podanie napisane szybko i bezmyślnie - Co prawda byłeś już adminem jak już wspominałeś a dokładnie 10 listopada 2019 - Więc doświadczenie jakieś posiadasz, Także na + ----------------------------------------------------------------------------- Daj się poznać graczom oraz adminom a przede wszystkim popraw GT - > Moim zdaniem jak na razie nie przekonałeś mnie swoim podaniem na Posadę Admina. 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 26 Września 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 @ Admin CS 1.6 ONLY DD2 Zapraszam resztę do wypowiedzi w podaniu Odnośnik do komentarza
paczaukowiec paczajonovicz Opublikowano 26 Września 2023 paczaukowiec Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 szybka i mysle jedyna sensowna odpowiedz, nie znam chlopa, na oczy nie widzialem na serwerze, jak byles adminem to jeszcze tu nie gralem takze nic mi na ten temat nie jestem w stanie powiedziec, aktywnosc na forum no coz, od ( 12 Stycznia 2020 ) nie bylo zadnej aktywnosci z Twojej strony, wracasz skladajac od razu podanie takze slabo, pograj troche i napisz to podanie za msc nie wiem, daj sie ludziom poznac, badz aktywny i mysle, ze na drodze nic nie bedzie stac Pozdro ];-> Odnośnik do komentarza
Użytkownik Devon Opublikowano 26 Września 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 Zwracam uwagę na większość rzeczy i po nicku kojarzę osobnika, widziałem parę razy na serwerze, ostatnio chyba w zeszłym tygodniu stąd pewnie to podanie, ale nie było z jego strony większego kontaktu, zainteresowania, parę razy info na chat, mikro raczej rzadko lub w ogóle, inaczej zapamiętałbym. Na plus z pewnością wiek i doświadczenie ale podanie napisane od czapy i jak określił el diablo "bezmyślnie". Finalnie jestem na nie, daj się poznać, popraw aktywność i spróbuj za jakiś czas 😉🤘 Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 26 Września 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 Coś tam pozgłaszałeś jak byłem i ciebie widziałem, ale to jeszcze nie ten czas - mnie przyjęli choć krótko tu gram, ale chociaż te 20 godzinek było widać w GT. Poczekaj ze dwa tygodnie i napisz jeszcze raz Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 26 Września 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 (edytowane) NIE Nie znamy cie słabe gt Edytowane 27 Września 2023 przez Błaszczyk 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Nie umiem w te kąkutery Opublikowano 27 Września 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 Ja Ciebie na serwerze widziałem i dla mnie jakąś tam aktywność masz, raczej spokojny gracz z Ciebie. Ja osobiście dałbym Ci szansę + widać na serwie + zgłasza + spokojny - inni admini go nie znają Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 27 Września 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 No cóż większość obecnych adminów nie jest zbytnio przekonana co do twojego podania. Od dłuższego czasu ekipa adminów jest dość stała jak na forum gdzie w każdej chwili można zrezygnować z pełnionej funkcji, więc bądź co bądź, ale trzeba wykazać trochę starania, inicjatywy i pokazać się z dobrej strony żeby każdy się w jakimś stopniu do ciebie przekonał. Daj się poznać obecnej ekipie adminowskiej pokaż się z dobrej strony biorąc czynny udział w życiu serwera i spróbuj ponownie z podaniem za tydzień lub dwa, a jestem pewny, że większość osób zmieni zdanie co do twojej osoby Na ten moment odrzucam. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 27 Września 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi