Użytkownik NGU Opublikowano 26 Września 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 Jaką masz propozycje?: Poprawa wtyczki czas online. Screenshot/Nagranie/Przykład: Niepotrzebne. Wtyczka nie działa prawidłowo, jest zbugowana - 1h czasu online liczy się jako 2h czasu rzeczywistego. Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 1 godzinę temu, NGU napisał: Jaką masz propozycje?: Poprawa wtyczki czas online. Screenshot/Nagranie/Przykład: Niepotrzebne. Wtyczka nie działa prawidłowo, jest zbugowana - 1h czasu online liczy się jako 2h czasu rzeczywistego. Włączenie strony w tle nie nabija czasu. Musisz tworzyć jakieś treści lub przeglądać forum (włączać nowe tematy, itd.) żeby ten czas się "nabijał". PS: Niedawno zrezygnowałem z funkcji administracyjnej tutaj i uwierz mi, że dobrze wiem jak to działa Odnośnik do komentarza
Użytkownik NGU Opublikowano 26 Września 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 5 minut temu, LAN CIECHOCINEK 2K2 napisał: Włączenie strony w tle nie nabija czasu. Musisz tworzyć jakieś treści lub przeglądać forum (włączać nowe tematy, itd.) żeby ten czas się "nabijał". Nabija jak jesteś na forum, jednak 2 sekundy czasu rzeczywistego = 1 s czasu online tutaj na forum. Nie nabija go prawidłowo. Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 26 Września 2023 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 Ja bym powiedział nawet, że więcej 🫣 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 2 Października 2023 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 2 Października 2023 Jeśli tak jest to już nic na to nie poradzimy, wtyczka jest zaktualizowana do najnowszej wersji. Po za tym ja tam nie widzę aby źle liczyła czas. Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 2 Października 2023 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 2 Października 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi