LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 27 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 @ hadezbtw [P] - Ulubiona piosenka? [O] Obecnie to. [P] - Co sądzisz o społeczności strefyskilla? [O] Ciężko coś konkretnego napisać. Są osoby fajne jak i niefajne [P] - Jaki kierunek ukończyłeś/Na jakim kierunku jesteś? [O] Skąd to założenie, że studiuję/studiowałem? Jestem technikiem informatykiem i na tym moja edukacja się kończy. Zacząłem studia na fizyce, ale je rzuciłem. [P] - Ulubiony pupil? [O] Kot, a dokładniej 4 które mam w domu. [P] - Co lubisz robić na codzień? [O] Opierdalać się. Jestem prostym człowiekiem [P] - Czy jesteś osobą, która woli spędzać czas aktywnie? [O] Zdecydowanie nie. [P] - Czy chciałbyś pojechać do USA, jak tak to do jakiego miasta i dlaczego? [O] Chciałbym. Najchętniej do Las Vegas; pozwiedzać. [P] - Czy jest jeszcze jakiś inny powód poza @ Dusia , dlaczego odszedłeś z administracji? [O] Są jakieś "mniejsze" powody; samo zachowanie Sandry by mnie nie skłoniło do tego. @ Dark Angel [P] - Co osądzisz o nowych moderatorach? [O] Nie przesiaduję już na forum więc ciężko mi coś powiedzieć nt. ich pracy. Może oprócz jednej sytuacji, która mi pokazała, że jeden z moderatorów się zupełnie nie nadaje na stanowisko, bo "sra wyżej niż dupę ma", ale to już nie jest mój problem. Dla mnie przyszłość tej sieci jest obojętna; po prostu rozdział zakończony. [P] - Czy spotkałeś kogoś kogo poznałeś na sieci, spotkałeś w realu? [O] Tak. @ mikey , @ SADZIK , @ jasiekoks kocham was [P] - Masz jakieś marzenia, jeśli tak to jakie? [O] Nie mam. [P] - Osoba której najbardziej ufasz na sieci? [O] Ufam parunastu osobom, ale nie będę ich tutaj wymieniał. [P] - Czy twoja rezygnacja spowoduje całkowite odejście z sieci czy zamierzasz tu z nami zostać? [O] Od czasu do czasu zajrzę, ale jeśli będę planował znowu się ubiegać o rangi funkcyjne to na tej sieci temat jest zakończony. [P] - Miejsce które najbardziej chciałbyś odwiedzić? [O] Japonię. Ogólnie kraj, a nie konkretne miasto. [P] - Preferujesz RTX'y czy GTX'y? [O] Póki co dobrze mi z moim GTX'em 1060 @ Przyjaciel <3 [P] Co sądzisz o sprawowaniu się aktualnej administracji? [O] Podobne pytanie co wyżej o modów. Rzadko zaglądam i cięzko mi coś powiedzieć. [P] Z kim z sieci mógłbyś wyskoczyć na miasto? [O] Dość dużo osób bym mógł tutaj wypisać. [P] Jesteś raczej introwertykiem czy bardziej ekstrawertykiem? [O] Zdecydowanie introwertykiem. [P] Gdzie pracujesz na co dzień? [O] Obecnie w sklepie z akumulatorami, ale to jest robota tymczasowa. [P] Czy masz złe nawyki, których chcesz się pozbyć? [O] Palenie. [P] Czy masz swój wzór do naśladowania? [O] Nie. [P] Czego obawiasz się najbardziej w swoim życiu? [O] Straty bliskich mi osób. @ Hana_Montana [P] - Najbardziej denerwująca osoba na forum? [O] Z racji, że z @ Dark Angel nie mam już za bardzo kontaktu to drugim wyborem jesteś ty. [P] - Najlepsza seria redakcji? [O] Dobrze wiesz, że tego działu nigdy za bardzo nie śledziłem. Jedyne co czasami łapało moje oko to "Pod ostrzałem" więc przy tym zostanę. [P] - Ulubiony owoc? [O] Borówki. [P] - Ulubione warzywo? [O] Groszek. [P] - Jakie preferujesz marki butów? [O] Lubię popierdalać w Nike'ach. [P] - Pierogi z mięsem, czy ruskie? [O] Z mięsem. [P] - Ulubiony alkohol? [O] Gin [P] - @ HAWAJSKA czy @ Andrzej. ? [O] Obydwoje są w porządku. Nie jestem w stanie wybrać. [P] - @ Paweł Szmit czy @ Bufen ? [O] Nie wiem czy negatywnie mam wybrać; zgaduję, że tak. Więc @ Bufen @ Axel szykuj dupę na pytania. 3 3 Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 27 Września 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 17 minut temu, LAN CIECHOCINEK 2K2 napisał: [O] Z racji, że z @ Dark Angel nie mam już za bardzo kontaktu to drugim wyborem jesteś ty. aha, nie mily jestes 1 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 27 Września 2023 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 Dziękuję za odpowiedzi 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik hadezbtw Opublikowano 27 Września 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 dzieki za odpowiedzi. lanek wroc do nas kiedys moze :** buziaki papa 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 28 Września 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 @ Axel Podejmujesz rękawicę? 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 28 Września 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 Jedziemy 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 7 Października 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Października 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi