Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Wujasek

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS: Wujas
Admin banujący: Axel
Serwer: AIM/AWP
Data zdarzenia: 29.09.2023

Opis sytuacji: Witam wszystkich serdecznie, dziś wydarzyła się bardzo smutna sytuacja, którą opiszę niżej.

Siedziałem sobie wyluzowany przed monitorem oglądając jak te przygłupy z FAME MMA biją się po japach, a tu po walce mówią, że będzie jakaś przerwa. Zasmucony, że będę musiał czekać 30 minut, poczułem ogromną ochotę na zagranie w cs 1.6, na mojej ulubionej cieci serwerów. Okazało się, że żaden serwer poza AIM/AWP nie działa. Pomyślałem sobie, no trudno, zgodnie z nazwą serwera pobrałem AIMA, żeby na niego wejść . Udało mi się przeprowadzić jedno skuteczne zagranie po którym dostałem bana z powodu „AIM”. Nie rozumiem tego, przecież w nazwie jest AIM/AWP, a ja nie potrafię grać z AWP więc pozostała mi tylko ta druga opcja. Jestem trochę skołowany. Może ktoś mi wytłumaczy o co chodzi.

Pozdrawiam cieplutko zza krat.

StrefaSkilla_pl_[AIM_AWP]_VOTE_HS_SKINY_RANGI____#_SKOCZEK_#_FREE_VIP_NOCNY_STEAM.dem

• Ha ha 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]