Użytkownik Wujasek Opublikowano 29 Września 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 Nick z CS: Wujas Admin banujący: Axel Serwer: AIM/AWP Data zdarzenia: 29.09.2023 Opis sytuacji: Witam wszystkich serdecznie, dziś wydarzyła się bardzo smutna sytuacja, którą opiszę niżej. Siedziałem sobie wyluzowany przed monitorem oglądając jak te przygłupy z FAME MMA biją się po japach, a tu po walce mówią, że będzie jakaś przerwa. Zasmucony, że będę musiał czekać 30 minut, poczułem ogromną ochotę na zagranie w cs 1.6, na mojej ulubionej cieci serwerów. Okazało się, że żaden serwer poza AIM/AWP nie działa. Pomyślałem sobie, no trudno, zgodnie z nazwą serwera pobrałem AIMA, żeby na niego wejść . Udało mi się przeprowadzić jedno skuteczne zagranie po którym dostałem bana z powodu „AIM”. Nie rozumiem tego, przecież w nazwie jest AIM/AWP, a ja nie potrafię grać z AWP więc pozostała mi tylko ta druga opcja. Jestem trochę skołowany. Może ktoś mi wytłumaczy o co chodzi. Pozdrawiam cieplutko zza krat. StrefaSkilla_pl_[AIM_AWP]_VOTE_HS_SKINY_RANGI____#_SKOCZEK_#_FREE_VIP_NOCNY_STEAM.dem 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 29 Września 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 XD Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 29 Września 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi