Użytkownik∙ zosia. Opublikowano 29 Września 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 Nick osoby zbanowanej: zosia. Powód: Wstaw screeny na www.strefaskilla.pl de_dust20001.bmp Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 29 Września 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 Screeny musisz spakować w paczkę .RAR, a następnie wrzucić na jakiś darmowy hosting ( np. megawrzuta.pl ) Druga sprawa musisz zastosować się do podanego wzoru: Cytat Nick: Data i Godzina: Link do bana (https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php): Link do Screenów: Steamid: Wycinek z Konsoli: Coś od siebie: Masz tutaj poradnik jak ogarnąć sprawę z screenami Spoiler 24H na poprawienie tematu. 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 2 Października 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2023 Brak zainteresowania przy odwołaniu się od bana (Screeny) BAN ZOSTAJE 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 2 Października 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2023 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi