Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[REDAKTOR] - tomori

tomori

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick: tomori
Imię: Filip
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Gdy siedzę przy komputerze forum mam zawszę odpalone w tle, więc można powiedzieć, że nawet cały dzień.
Opisz siebie: Miły, stanowczy, komunikatywny, perfekcjonista, kreatywny. Jednak nie będę się kreował na osobę z samymi zaletami dlatego, że takie osoby nie istnieją. Każdy ma swoje plusy i minusy. 
Dlaczego akurat Ty?: Funkcja redaktora ciekawi mnie już od jakiegoś czasu. Chciałbym pomóc chłopakom z redakcji w ich obowiązkach na tej randze i przy okazji zdobyć przysłowiowego expa. Jestem osobą z którą można się dogadać bez większych problemów. Mimo, że jestem dość młody to nie brakuje mi oleju w głowie i potrafię się zachowywać kulturalnie. Swoje obowiązki staram się wykonywać jak najlepiej potrafię i nie powinno być sytuacji, że dodam np pytanie dnia na forum "aby było".
Doświadczenie: Aktualnie brak, lecz chciałbym się sprawdzić w nowej roli i wnieść coś więcej na forum niż tylko tematy w typerce.
Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): myślę, że mocne 6 lub 7/10 ale wiadomo, każdemu zdarzają się błędy.
Przykładowy wywiad/artykuł: 

Kontakt: steam/dc/forum

• Lubię to! 1
  • Wow! 1
  • WTF 1

Art2.png.91e6f5b9f886ea2af2a69c35cf353e25.png.9bd0cba1604bfbb970919145c81f76fd.png      

• Użytkownik

chęci: +
staż na sieci: +
doświadczenie: -
praca: ++

Nie mam żadnych zastrzeżeń, poza tym że będziesz wracał na stanowisko admina na only awp#2, więc jedyne pytanie czy dasz radę czasowo i czy będziesz wypełniał swoje obowiązki. Mam nadzieję, że dasz radę. Szmit odszedł więc przyda się pomocna dłoń, a szybko idzie się tego wszystkiego nauczyć. Jestem na TAK.

Edytowane przez hadezbtw
  • Super 1

sygnatura.gif.b04c73fb3e439d129999119df32a2184.gif

• Premium
Premium

wiek +

doswiadczenie -

przykladowy artukul +

wolne miejsce +

W typerce nie ma z nim zadnych problemow zawsze jest wszytsko na czas wiec mysle ze podola, dajcie mu szanse.

JESTEM NA TAK

• Super 1
  • Wow! 1

sygn.gif.5609f7715308399a655f7f3291c6c5a8.gif

• Zasłużony

@ Redaktor  Zapraszam do wypowiedzi

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• Użytkownik

Powiem tak. Nie mam do Ciebie żadnych zastrzeżeń. Widać, że się starasz w typerce i dobrze Ci idzie. Jeśli masz jeszcze czas i chęci by zająć się redakcją to czemu nie. Rekrutacja została ponownie otwarta, więc można dać szansę. Minusem jest brak doświadczenia, jednak od czegoś trzeba zacząć. Na tak.

• Super 1

sygnatura.gif.630f32a18fab12e10a4b52a1207ac4be.gif.9c6e88d78c2731f0488115e488a39fde.gif

• Stały Bywalec

Jestem na TAK 

+ fajne prace 

+ wiek 

+ aktywność w dziale redakcji 

+ staż 

• Super 1

ExVS-EuWYBE4qax.thumb.jpg.3db2019bb9fc1c60983c287bef45c9de.jpg

• Junior Admin
Junior Admin

Powiem tak, praca o Messim bardzo mi przypadła do gustu. Wiek w porządku, aktywny na forum/w typerce, staż na plus, doświadczenie to minus, ale sam zacząłem bez doświadczenie na takiej randze. Ogólnie wydajesz się na prawdę w porządku/miłym człowiekiem, nie widziałem byś wchodził w niepotrzebne konflikty.

Jeśli dasz radę podzielić wszystkie obowiązki czasowo to jestem na tak, gdyż nasz jeden redaktor odszedł, a zawsze ta dodatkowa para rąk się przyda

• Super 1
  • Zasłużony

Okres próbny 

• Dzięki 1

• Zasłużony

przyjete.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]