Użytkownik tomori Opublikowano 30 Września 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 Nick: tomori Imię: Filip Wiek: 16 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Gdy siedzę przy komputerze forum mam zawszę odpalone w tle, więc można powiedzieć, że nawet cały dzień. Opisz siebie: Miły, stanowczy, komunikatywny, perfekcjonista, kreatywny. Jednak nie będę się kreował na osobę z samymi zaletami dlatego, że takie osoby nie istnieją. Każdy ma swoje plusy i minusy. Dlaczego akurat Ty?: Funkcja redaktora ciekawi mnie już od jakiegoś czasu. Chciałbym pomóc chłopakom z redakcji w ich obowiązkach na tej randze i przy okazji zdobyć przysłowiowego expa. Jestem osobą z którą można się dogadać bez większych problemów. Mimo, że jestem dość młody to nie brakuje mi oleju w głowie i potrafię się zachowywać kulturalnie. Swoje obowiązki staram się wykonywać jak najlepiej potrafię i nie powinno być sytuacji, że dodam np pytanie dnia na forum "aby było". Doświadczenie: Aktualnie brak, lecz chciałbym się sprawdzić w nowej roli i wnieść coś więcej na forum niż tylko tematy w typerce. Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): myślę, że mocne 6 lub 7/10 ale wiadomo, każdemu zdarzają się błędy. Przykładowy wywiad/artykuł: Kontakt: steam/dc/forum 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik hadezbtw Opublikowano 30 Września 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 (edytowane) wiek: + chęci: + staż na sieci: + doświadczenie: - praca: ++ Nie mam żadnych zastrzeżeń, poza tym że będziesz wracał na stanowisko admina na only awp#2, więc jedyne pytanie czy dasz radę czasowo i czy będziesz wypełniał swoje obowiązki. Mam nadzieję, że dasz radę. Szmit odszedł więc przyda się pomocna dłoń, a szybko idzie się tego wszystkiego nauczyć. Jestem na TAK. Edytowane 30 Września 2023 przez hadezbtw 1 Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 30 Września 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 wiek + doswiadczenie - przykladowy artukul + wolne miejsce + W typerce nie ma z nim zadnych problemow zawsze jest wszytsko na czas wiec mysle ze podola, dajcie mu szanse. JESTEM NA TAK 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 30 Września 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 @ Redaktor Zapraszam do wypowiedzi Odnośnik do komentarza
Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 30 Września 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 Powiem tak. Nie mam do Ciebie żadnych zastrzeżeń. Widać, że się starasz w typerce i dobrze Ci idzie. Jeśli masz jeszcze czas i chęci by zająć się redakcją to czemu nie. Rekrutacja została ponownie otwarta, więc można dać szansę. Minusem jest brak doświadczenia, jednak od czegoś trzeba zacząć. Na tak. 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 30 Września 2023 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 Jestem na TAK + fajne prace + wiek + aktywność w dziale redakcji + staż 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 30 Września 2023 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 Powiem tak, praca o Messim bardzo mi przypadła do gustu. Wiek w porządku, aktywny na forum/w typerce, staż na plus, doświadczenie to minus, ale sam zacząłem bez doświadczenie na takiej randze. Ogólnie wydajesz się na prawdę w porządku/miłym człowiekiem, nie widziałem byś wchodził w niepotrzebne konflikty. Jeśli dasz radę podzielić wszystkie obowiązki czasowo to jestem na tak, gdyż nasz jeden redaktor odszedł, a zawsze ta dodatkowa para rąk się przyda 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 1 Października 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Października 2023 Okres próbny 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 1 Października 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Października 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi