Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - Sebastiano z Ameryki

Sebastiano z Ameryki

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS:Sebastiano z Ameryki
Admin banujący:Paczajanowicz
Serwer:trivor strefa skilla dd2
Data zdarzenia:30.09.2023
Steamid:
Opis sytuacji:Witam wchodzę na serwer w sobote gadam sobie z wariat polska bez jakiś kolwiek kurwów i do rozmowy wpada pajaczanowicz ma problem i wyzywa myslałem niech se gada odezwałem się do niego a on mi dał bana na 1 tydzień jak można bez niczego jeszcze pijany ze ledwo co gadał bo to sobota bany rozdawać za nic ??luknijcie se demko z wczoraj i prosze o odbanowanie bo na tydzien jestem za nic zbanowany dziękuje a Pan niech nie pije alko albo wiecej herbaty pije bo ledwo co gada Pozdrawiam
Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl):
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV):

• Sponsor
SPONSOR

F59qQPh.gif.d5abfd58052e8642e5cfbffee124db7f.gif

🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡
🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀
⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥

• DiaBliK zmienił(a) tytuł na [ODWOŁANIE] - Sebastiano z Ameryki
  • Użytkownik
39 minut temu, DIABLIK_SQ napisał:

Panowie ustalmy sobie takie coś nie może być tak ze wchodzę w sobote na serwer raz ze mi pan po narkotykach daje bany za nic nie bede wymieniał juz kto kto mnie nie lubi bo może jestem orginalniejszy od niego to znów jakiś alkoholik znów mi dał bana dał i Powód ? Papatki bo on najebany fajnie ze chociaż jeden alkoholik na serwerze się pobawi Proszę mnie odbanować bo nic nie zrobiłem i pajaczanowiczowi dac jakomś kare bo to nie może tak być...

• Ha ha 1
  • Użytkownik
46 minut temu, Sebastiano z Ameryki napisał:

Panowie ustalmy sobie takie coś nie może być tak ze wchodzę w sobote na serwer raz ze mi pan po narkotykach daje bany za nic nie bede wymieniał juz kto kto mnie nie lubi bo może jestem orginalniejszy od niego to znów jakiś alkoholik znów mi dał bana dał i Powód ? Papatki bo on najebany fajnie ze chociaż jeden alkoholik na serwerze się pobawi Proszę mnie odbanować bo nic nie zrobiłem i pajaczanowiczowi dac jakomś kare bo to nie może tak być...

haaaaaalooooooooooooooooo

• paczaukowiec

po 1  nie spamujemy, nie piszemy posta pod postem...

po 2 alkoholika to masz przed lustrem, grasz nadupcony wiecznie, wiecznie pierdzielisz glupoty, wkurzasz innych utrudniasz gre, wiec nie rozumiem po co przyszedles sie tu splakac

dostales mute zeby nie gadac tyle to spamowales saya jak niedorozwiniety takze pretensje mozesz miec tylko do siebie

P.  S.  spalony bylem jak ciul wiec powieninnem miec wiecej  spokoju, ale przy Tobie niestety sie nie da ;)

Edytowane przez paczajonovicz
  • Lubię to! 1
  • Super 1
  • Trzymaj się 1
  • Użytkownik

Drogi kolegi jak mogę to ująć gadam zeby wszyscy byli happy a jak komuś nie pasuje to daje mute a ty czemu byłeś wczoraj tak najebany ze ledwo gadałeś i czemu a ty dajesz bana bo nie możesz się wysłowić 

• paczaukowiec
44 minuty temu, Axel napisał:

@ Sebastiano z Ameryki nie pisz posta pod postem to jest 1 a drugie wrzuć pov z tej mapy co dostałeś bana

nie widzisz, ze gosciu odklejony? dostal muta zaczal spamowac piszac znowu prowokujac to wylapal bana temat do zamkniecia moim zdaniem :F

• Super 1
  • Premium
Premium

A też się wypowiem co do tego osobnika jakim jest SEBASTIANO ODKELJKA AMERYKA, od dłuższego czasu na serwerze kiedy ty jesteś panuje atmosfera chujowa, a z czym to się wiąże

- Rzucanie aroganckich tekstów do dziewczyn

- Ublizanie mi, ( jak i innym adminom )

- Prowokacje ( Nawet jak dostałeś muta, to dalej prowokowałeś pisownią swoją ) 

- Zachowujesz się jak prostak i cham, wyzywasz z myślą że nikt cię nie usłyszy, a jednak słyszymy.

Jesteś gorzej zdemoralizowany niż ten cały WARIAT, bo przynajmiej jak on dostał bana czy tam mute, to morde zamknął i się zachowuje, ale będąc z tobą na serwerze robisz jedno wielkie bydło, przychodzisz se pograć czy pierdolić głupoty, o chuj wie jakim krajobrazie. Ban powinien być przedłużony do Miesiąca, odpoczął by sobie troszkę, nic by się mu nie stało, a może by ''Zmądrzał''

A jeszcze jedno, nawet gdy nic nie mówię do ciebię pierwszy, bo nigdy sie do ciebie pierwszy nie odzywam, potrafisz mnie tak wyprowadzić z równowagi gosciu że to jest hit.

Edytowane przez Błaszczyk
  • Lubię to! 4
  • Zasłużony

Po rozmowie z adminami co do twojej osoby ban zostaje 

• Lubię to! 1
  • Super 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]