Użytkownik Oro Koroner Opublikowano 3 Października 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Października 2023 Witam. Chciałem zaproponować usunięcie z redakcji zagadek - dlaczego? Zagadki są typowo dla dzieci. Powtarzają się bardzo często. Gdybyśmy chcieli zostawić już ten dział, lepiej byłoby zrobić taką tygodniówkę. Jakby miało to wyglądać? Redaktor szuka zagadek z różnych dziedzin (począwszy od muzyki, motoryzacji, kina, aż po wynalazki). Trzy pierwsze osoby, które dobrze odpowiedzą, mogłyby dostać przykładowo +5 reputacji do profilu, lub jakieś punkty do typerki (tutaj administracja by ustaliła). Dodatkowo do zagadki, można byłoby wstawić ilustrujący obrazek. Zawsze to coś nowego i może więcej osób brałoby udział. Przykładowe zagadki (oczywiście byłyby 3 odpowiedzi do każdej zagadki): 1. Dlaczego aluminium nie rdzewieje? 2. Czy benzynę można długo przechowywać? 3. Czy w aucie z ABS-em powstają ślady hamowania na asfalcie? To tylko moja luźna propozycja 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 6 Października 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 Redakcja już się wypowiedziała, ale przez problemy techniczne wszystkie tematy, odpowiedzi, wiadomości znikły, więc tutaj w temacie nie ma odpowiedzi mojej i redaktorów. https://strefaskilla.pl/forums/temat/52999-kopia-zapasowa/#comment-416071 Podsumowanie: Seria zostaje bez zmian, a redaktorzy będą wstawiać takie zagadki, które nie będą się za często powtarzać. 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 6 Października 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi