Sponsor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. DiaBliK Opublikowano 3 Października 2023 SPONSOR Sponsor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 Października 2023 Twój nick: SQ_SECRETIVE Nick oskarżonego: @ Shoter Powód skargi: Brak aktywności Opis sytuacji: Mam nadzieję, że ta wiadomość zastanie odebrana pozytywnie, Piszę skargę dlatego że nie jestem zadowolony z osoby „Shoter”, który pełni funkcję właściciela w społeczności CODMOD. Uważam, że konieczne jest zajęcie się problemem, właściciel i jego brakiem aktywności. Po pierwsze zauważyłem znaczny spadek poziomu aktywności ze strony "Shotera" na forum CODMOD. Co więcej, osobiście kontaktowałem się z „Shoterem” za pośrednictwem prywatnych wiadomości, prosząc o pomoc kwesti założenia konta w BANSIE. Niestety moje wiadomości pozostały bez odpowiedzi, przez co ja poczułem się zignorowany. Ten brak reakcji jest nie tylko frustrujący, ale także sprzeczny z zasadami skutecznego zarządzania społecznością forum. Rozumiem, że bycie właścicielem społeczności graczy wiąże się z obowiązkami, które obejmują utrzymywanie aktywnej obecności, kontakt z członkami i zapewnianie wsparcia, gdy jest to konieczne. Wydaje się, że „Shoter” nie wywiązał się ze swoich obowiązków, co negatywnie wpływa na ogólne doświadczenia społeczności CODMOD. Uprzejmie proszę, abyście jako administratorzy i moderatorzy forum podjęli niezbędne kroki w celu rozwiązania tego problemu. Niezależnie od tego, czy będzie to zachęcanie „Shotera” do większej aktywności, zapewnianie wskazówek dotyczących właściwej komunikacji i zaangażowania społeczności, czy też rozważenie alternatywnych opcji przywództwa, jeśli to konieczne, niezwykle ważne jest podjęcie działań w celu zapewnienia dalszego zdrowia i żywotności społeczności CODMOD. Data i godzina zdarzenia: --- Miejsce zdarzenia: Kontaktowanie się po przez priv. Dowody: -- Brak aktywności od 11 Września do TERAZ. Coś od siebie: --- 9 2 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 8 Października 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2023 @ Shoter zamierzasz się jakkolwiek do tego odnieść? 1 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 8 Października 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 8 Października 2023 Do tego tematu można również dodać opiekuna serwera @ Mlynek , gdzie zaraz minie rok, odkąd był aktywny. Myślę, że osoba na takiej randze też powinna brać aktywny udział na forum w dziale serwera i kontrolować to, co się dzieje podczas nieobecności właściciela. Jak widać, ani właściciel, ani opiekun nie są zbytnio aktywni, co przekłada się na słabsze zainteresowanie serwerem i zniechęca innych użytkowników do grania na nich, jak i składania podań na admina itp. Proponuję zmontować taką ekipę, która w jakikolwiek sposób będzie decyzyjna, podczas gdy ty jesteś nieaktywny i nie masz realnego wpływu na to, co się aktualnie dzieje. Zacząłbym od degradacji opiekuna i znalazł kogoś na jego miejsce. Ponieważ trochę irytujący jest fakt, że podania stoją od miesiąca i nic się z nimi nie dzieje, a osoby składające podania na admina lub dające jakieś propozycję muszą czekać X czasu, bo nikt nie nie ma czasu przejrzeć tematów. Dołączając na sieć miałeś świadomość, że musisz wykazywać się jakąkolwiek aktywnością, a widzę, że strasznie cwaniacko podchodzisz do tematu. Sprawy prywatne to jedno, ale jeżeli masz serwer, na którym grają inni gracze i poświęcają swój czas to przydałaby się jakakolwiek informacja, dlaczego jest tak słabo z aktywnością osób zarządzających serwerem i czy coś się zmieni w tym temacie. Skarga nie ma na celu Ci zaszkodzić tylko uświadomić, że ludzie, którzy grają u was na serwerach denerwują się, bo nie ma z wami praktycznie żadnego kontaktu. @ Shoter 5 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 10 Października 2023 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 10 Października 2023 @ ALCMDZ masz jakiś kontakt z Właścicielem lub opiekunem serwera ? Jeśli tak poinformuj ich aby lookneli co się dzieje. A w ostateczności @ Trivor proszę o rozwiązanie sprawy. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shoter Opublikowano 11 Października 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Października 2023 Wiele razy zdarzało się że znikałem na jakiś czas i wracałem, było tak i będzie więc nikt tego nie zmieni i nikt na to nie wpłynie, tymbardziej skargą. Powodem są sprawy prywatne, których mam bardzo dużo a czasu za mało, ale nikomu nie zamierzam się z tego tłumaczyć i rozliczać, konsekwencje mogę ponieść ale pytanie jakie, tyle ode mnie. 2 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 21 Października 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Października 2023 @ Trivor Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 29 Października 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 Porozmawiam o tym z Shoterem. @ Shoter moze znalezienie jakiegos pomocnika by pomogło skoro masz duzo spraw prywatnych? 2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi