Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODRZUCONA][SKARGA] - Shoter

DiaBliK

Rekomendowane odpowiedzi

• Krip zmienił(a) tytuł na [SKARGA] - Shoter
  • Premium
Premium

Do tego tematu można również dodać opiekuna serwera @ Mlynek , gdzie zaraz minie rok, odkąd był aktywny. Myślę, że osoba na takiej randze też powinna brać aktywny udział na forum w dziale serwera i kontrolować to, co się dzieje podczas nieobecności właściciela. Jak widać, ani właściciel, ani opiekun nie są zbytnio aktywni, co przekłada się na słabsze zainteresowanie serwerem i zniechęca innych użytkowników do grania na nich, jak i składania podań na admina itp.

Zrzut ekranu (26).png

Proponuję zmontować taką ekipę, która w jakikolwiek sposób będzie decyzyjna, podczas gdy ty jesteś nieaktywny i nie masz realnego wpływu na to, co się aktualnie dzieje. Zacząłbym od degradacji opiekuna i znalazł kogoś na jego miejsce. Ponieważ trochę irytujący jest fakt, że podania stoją od miesiąca i nic się z nimi nie dzieje, a osoby składające podania na admina lub dające jakieś propozycję muszą czekać X czasu, bo nikt nie nie ma czasu przejrzeć tematów. Dołączając na sieć miałeś świadomość, że musisz wykazywać się jakąkolwiek aktywnością, a widzę, że strasznie cwaniacko podchodzisz do tematu. Sprawy prywatne to jedno, ale jeżeli masz serwer, na którym grają inni gracze i poświęcają  swój czas to przydałaby się jakakolwiek informacja, dlaczego jest tak słabo z aktywnością osób zarządzających  serwerem i czy coś się zmieni w tym temacie. Skarga nie ma na celu Ci zaszkodzić tylko uświadomić, że ludzie, którzy grają u was na serwerach denerwują się, bo nie ma z wami praktycznie żadnego kontaktu. @ Shoter

• Lubię to! 5
  • Ha ha 1

Pozdrawiam Sławomir Mentzen.

• LEGENDA

@ ALCMDZ  masz jakiś kontakt z Właścicielem lub opiekunem serwera ? Jeśli tak poinformuj ich aby lookneli co się dzieje. A w ostateczności @ Trivor proszę o rozwiązanie sprawy. 

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

76561198203268992.png

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

• Użytkownik

Wiele razy zdarzało się że znikałem na jakiś czas i wracałem, było tak i będzie więc nikt tego nie zmieni i nikt na to nie wpłynie, tymbardziej skargą. Powodem są sprawy prywatne, których mam bardzo dużo a czasu za mało, ale nikomu nie zamierzam się z tego tłumaczyć i rozliczać, konsekwencje mogę ponieść ale pytanie jakie, tyle ode mnie.

• Trzymaj się 2
  • Ha ha 1
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • Właściciel
Właściciel

Porozmawiam o tym z Shoterem. @ Shoter  moze znalezienie jakiegos pomocnika by pomogło skoro masz duzo spraw prywatnych?

• Lubię to! 2
  • DeVoX zmienił(a) tytuł na [ODRZUCONA][SKARGA] - Shoter
  • Trivor zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]