Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODRZUCONA][SKARGA] - Shoter

DiaBliK

Rekomendowane odpowiedzi

• Krip zmienił(a) tytuł na [SKARGA] - Shoter
  • Premium
Premium

Do tego tematu można również dodać opiekuna serwera @ Mlynek , gdzie zaraz minie rok, odkąd był aktywny. Myślę, że osoba na takiej randze też powinna brać aktywny udział na forum w dziale serwera i kontrolować to, co się dzieje podczas nieobecności właściciela. Jak widać, ani właściciel, ani opiekun nie są zbytnio aktywni, co przekłada się na słabsze zainteresowanie serwerem i zniechęca innych użytkowników do grania na nich, jak i składania podań na admina itp.

Zrzut ekranu (26).png

Proponuję zmontować taką ekipę, która w jakikolwiek sposób będzie decyzyjna, podczas gdy ty jesteś nieaktywny i nie masz realnego wpływu na to, co się aktualnie dzieje. Zacząłbym od degradacji opiekuna i znalazł kogoś na jego miejsce. Ponieważ trochę irytujący jest fakt, że podania stoją od miesiąca i nic się z nimi nie dzieje, a osoby składające podania na admina lub dające jakieś propozycję muszą czekać X czasu, bo nikt nie nie ma czasu przejrzeć tematów. Dołączając na sieć miałeś świadomość, że musisz wykazywać się jakąkolwiek aktywnością, a widzę, że strasznie cwaniacko podchodzisz do tematu. Sprawy prywatne to jedno, ale jeżeli masz serwer, na którym grają inni gracze i poświęcają  swój czas to przydałaby się jakakolwiek informacja, dlaczego jest tak słabo z aktywnością osób zarządzających  serwerem i czy coś się zmieni w tym temacie. Skarga nie ma na celu Ci zaszkodzić tylko uświadomić, że ludzie, którzy grają u was na serwerach denerwują się, bo nie ma z wami praktycznie żadnego kontaktu. @ Shoter

• Lubię to! 5
  • Ha ha 1

Pozdrawiam Sławomir Mentzen.

• LEGENDA

@ ALCMDZ  masz jakiś kontakt z Właścicielem lub opiekunem serwera ? Jeśli tak poinformuj ich aby lookneli co się dzieje. A w ostateczności @ Trivor proszę o rozwiązanie sprawy. 

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

76561198203268992.png

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

• Użytkownik

Wiele razy zdarzało się że znikałem na jakiś czas i wracałem, było tak i będzie więc nikt tego nie zmieni i nikt na to nie wpłynie, tymbardziej skargą. Powodem są sprawy prywatne, których mam bardzo dużo a czasu za mało, ale nikomu nie zamierzam się z tego tłumaczyć i rozliczać, konsekwencje mogę ponieść ale pytanie jakie, tyle ode mnie.

• Trzymaj się 2
  • Ha ha 1
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • Właściciel
Właściciel

Porozmawiam o tym z Shoterem. @ Shoter  moze znalezienie jakiegos pomocnika by pomogło skoro masz duzo spraw prywatnych?

• Lubię to! 2
  • DeVoX zmienił(a) tytuł na [ODRZUCONA][SKARGA] - Shoter
  • Trivor zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]