Użytkownik∙ Marves Opublikowano 13 Stycznia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Dziś pytania kierujemy do @Brancu Jednak przed zabawą, prosiłbym, abyście zapoznali się z regulaminem. [P] Czym zajmujesz się na co dzień? [P] Uważasz, że ludzkość idzie w dobrym czy złym kierunku? [P] Jakimi priorytetami w życiu się kierujesz? [P] Jak znalazłeś się na sieci? [P] Czy jest coś na forum co przydało by się zmienić? [P] Jakie są Twoje plany na Nowy Rok? [P] Wolisz kochać czy być kochanym? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `KenZi ? Opublikowano 13 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 [P] Jak trafiłeś na sieć? [P] Na jakim serwerze grasz? [P] gdzie mieszkasz? 1 Odnośnik do komentarza
Donator TiG3R Opublikowano 13 Stycznia 2019 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 {P] Ile lat masz? [P] Jak się znalazłeś na tej Sieci? {P} Jakie masz zainteresowania? {P] Lubisz Siłownię? [P] Mieszkasz sam? czy z rodzicami? [P] Masz Dziewczynę? 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Brancu Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 5 godzin temu, Ar0n napisał: [P] Czym zajmujesz się na co dzień? [P] Uważasz, że ludzkość idzie w dobrym czy złym kierunku? [P] Jakimi priorytetami w życiu się kierujesz? [P] Jak znalazłeś się na sieci? [P] Czy jest coś na forum co przydało by się zmienić? [P] Jakie są Twoje plany na Nowy Rok? [P] Wolisz kochać czy być kochanym? [O] Jak na razie uczę się i pracuję jako kelner. [O] Mam mieszane zdanie na ten temat, mógł bym się rozpisywać godzinami [O] W sumie nie mam obranych żadnych priorytetów. Żyję tym co jest teraz. [O] Po paru latach wbiłem do cs 1.6 i grałem na różnych serwerach, tak znalazłem się tutaj. [O] Parę osób bym wymienił :D [O] Nie dać się zabić :P [O] Wolę kochać 5 godzin temu, Atsui napisał: [P] Jak trafiłeś na sieć? [P] Na jakim serwerze grasz? [P] gdzie mieszkasz? [O] Napisałem wyżej [O] CSGO MOD [O] Niedaleko Katowic 1 godzinę temu, GameR'AjmeR napisał: {P] Ile lat masz? [P] Jak się znalazłeś na tej Sieci? {P} Jakie masz zainteresowania? {P] Lubisz Siłownię? [P] Mieszkasz sam? czy z rodzicami? [P] Masz Dziewczynę? [O] 18, w tym roku 19 [O] Pisałem wyżej >.< [O] Języki, Wiktoria, informatyka tj. programowanie i grafika [O] Nie lubię, nie chodzę i nie mam na to czasu jak na razie [O] Z rodzicami [O] Mam, polecam spojrzeć na zainteresowania na moim profilu Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 20 Stycznia 2019 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi