Użytkownik Oro Koroner Opublikowano 6 Października 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 Wymagania: 300 postów (jest) 200 reputacji (jest) Staż na forum przynajmniej 6 miesięcy (jest) Dobra opinia wśród użytkowników oraz administracji (myślę że jest,.gdyż nigdy nie było ze mną problemów) 9 aktywnych dni na forum (jest) Bezkomfliktowość (jest) 1. Nick: @ Oro Koroner 2. Wiek: 32 lata 3. Dlaczego chcesz zostać Stałym Bywalcem?: Spędziłem na tej sieci kiedyś bardzo dużo czasu. Fakt faktem, wyszła pewna sprawa, przez którą dostałem blokadę na forum, ale już wszystko zostało wyjaśnione. Chcę wrócić na stare śmieci jak to się mówi. Jeśli już mój laptop będzie sprawny, zacznę grywać na serwerach, i może z czasem postanowię złożyć jakieś podanie. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 6 Października 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 Po konsultacji z resztą administracji stwierdziliśmy, że dopiero co skorzystałeś z tak zwanego "prawa łaski" czyli prościej mówiąc wróciłeś z banicji na forum, więc to jeszcze nie ten czas żeby starać się o jakiekolwiek rangi. 4 godziny temu, Oro Koroner napisał: Chcę wrócić na stare śmieci jak to się mówi. Do tego kolor ci akurat nie potrzebny. Dodam od siebie, że będziesz musiał się postarać bardziej niż inne osoby które mają u nas czystą karte aby odbudować swoje zaufanie względem administracji = za błędy trzeba płacić jak to się mówi Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 6 Października 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi