Premium dope 333 Opublikowano 6 Października 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 1. Twój nick: super majin buu* 2. Co chcesz zmienić: Chcę abyście dodali możliwość wyboru w komendzie "/mute.." zmutowanie wszystkich gracz. (jednym "jakby" kliknięciem/wyborem) - 3. Dlaczego chcesz to zmienić: -bądź zmienić, gdyż po prostu nie chce mi się klikać pojedynczo wszystkich graczy. 4. Link do pluginu (opcjonalnie): Dzięki.. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 6 Października 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 Jak chcesz zmutować wszystkich graczy, to w konsoli wpisz voice_enable 0. Na nie, bo gra sama oferuje taką opcje. 2 1 Odnośnik do komentarza
Premium dope 333 Opublikowano 7 Października 2023 Premium Autor Premium Udostępnij Opublikowano 7 Października 2023 Szkoda, że czasem ten voice.. po prostu nie działa. Odnośnik do komentarza
BeerM@n grzevhuj Opublikowano 7 Października 2023 BeerM@n Udostępnij Opublikowano 7 Października 2023 1 godzinę temu, dope 333 napisał: Szkoda, że czasem ten voice.. po prostu nie działa. co ty pierdolisz, zawsze działa, tak samo jak hud_saytext 1 Odnośnik do komentarza
Premium dope 333 Opublikowano 7 Października 2023 Premium Autor Premium Udostępnij Opublikowano 7 Października 2023 1 godzinę temu, GrzeN1u napisał: co ty pierdolisz, zawsze działa, tak samo jak hud_saytext Chłopie, jak Ci piszę, że mi kuwa nie działa to mi nie działa, chyba, że Ty jesteś ten gość medium, czy chuj wie jak mu tam, że lepiej wiesz co wczoraj za gówno robiłem na kiblu. Skończ, jak Ci działa to super, ale mi nie i chce taką, a nie inna zmianę. 1 1 2 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 29 Października 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi