Użytkownik Ichigo Opublikowano 8 Października 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Października 2023 Jaką masz propozycje?: Chciałbym nieco zmienić regulamin w dziale z grafiką, a dokładnie dwa podpunkty z okresem czasu który trzeba przeczekać by napisać kolejne zlecenie. Według mnie jest on trochę za długi i przez to dostaję dużo próśb prywatnie od naprawdę wielu osób, a chciałbym zaznaczyć że długo tutaj nie jestem. Część na pewno też się z tym zgodzi że ten okres czasu od napisania jednego zlecenie jest trochę za długi. W moim odczuci cierpi też na tym sam dział z grafiką, ponieważ nie widać tam takiej aktywności jaka powinna być i może to zniechęcać niektóre osoby do napisania zlecenia(to jest moja prywatna myśl). Proponowałbym zmniejszyć go, a dokładniej osoby bez rangi VIP/PREMIUM by mogli pisać zlecenie raz na przynajmniej 3/4, a natomiast osoby z owymi rangami mogły pisać raz na 2 dni. Screenshot/Nagranie/Przykład: 1 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 8 Października 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 8 Października 2023 Jest to jakieś rozwiązanie. Tylko pytanie, czy nadążysz nad tymi wszystkimi tematami, jeżeli masz taki „spam” na pw. Jeżeli dasz radę wszystko ogarnąć i tematy nie będą stały po kilka dni bez żadnego odzewu jestem jak najbardziej na tak. Moja propozycja: ranga premium oraz VIP mogą napisać zlecenie na grafikę co dwa dni, a inni użytkownicy co cztery dni. 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 8 Października 2023 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 8 Października 2023 imo 1 dzień różnicy nic nie zmieni xD Skoro nadążysz to no problem Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 8 Października 2023 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 8 Października 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi