Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Słowa prawy od Vixa

Vixo

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkowniczka

Wreszcie  coś  ktoś dobrze powiedział:D No słuchaj, ja dostałam bana od tego pajaca na SB za to, że kulturalnie powiedziałam mu kilka słów:) Ale spokojnie, do takich karma wraca :>.Kamilek a ja za te miłe komentarze do MOJEJ osoby się kiedyś odwdzięczę, ale wtedy to Ci nawet współczuć nie będę. Nie pozdrawiam ?

Już oczywiście nie wspomnę o pewnym Panu, który się wtrącał w moją rozmowę ;p

Edytowane przez AlicjAzKrainyKokainy;>
  • Lubię to! 1
  • Użytkownik

Hahaha xd

Słowa są piękne a już na innej sieci podanko o moderatora

• Ha ha 1
  • Zasłużony

Szczerze mówiąc, nie znam zbyt dobrze tych sytuacji, Kamilka ani Ciebie. Ale po tym co napisałeś, mogę powiedzieć, że potrzeba więcej ludzi jak ty. Wierzę ci, bo po prostu byłeś tutaj na bardzo wysokiej pozycji, widać, że kochasz tą sieć i chcesz / chciałeś dla niej jak najlepiej. Co do rangi, ja to bym najchętniej przywrócił ciebie / zamienił za Kamilka. Znam ludzi jego typu i nigdy nie przynoszą nic dobrego. Trzymaj się @Vixo i się nie puszczaj <3!

• Super 1

76561198064043742.png

• Użytkownik
Przed chwilą, Atsui napisał:

Hahaha xd

Słowa są piękne a już na innej sieci podanko o moderatora

że ja piszę jakieś podanie na moderatora? co Ty bredzisz, nawet zamiaru nie mam żeby gdzieś indziej się osiedlać, pokaz mi to bo mnie teraz oczerniasz, a nienawidzę i brzydzę się kłamstwem 

• Lubię to! 2

Po pierwesze przyznam sie ale nie pisze z dziewczynami juz  takimi mam dosc   i wez kur nie obrazaj mnie ze jestem pedofilem bo tak nie jest !  i tak nie pisze do ty piszesz wiec kur ogarnij sie! 

• Użytkownik∙

Vixo nienawidzisz że ktoś kłamie a co ty robisz Oczerniasz Kamilka i wszystkim rozpowiadasz jaki jest Kamilek niszczysz Reputacje forum i Kamilka w ten sposób szkodzisz forum bo nie prawdę piszesz Nara Ziom dobrze ze sam z rezygnowałeś a teraz pokazujesz jaki jesteś naprawdę .

Edytowane przez Pietrek90
  • Zasłużony

@Kamilek twierdzisz, że jeśli masz 25 lat i zarywasz do niepełnoletniej dziewczyny, młodszej o prawie 10 LAT, to nie jest pedofilia? Nazwał byś to czymś NORMALNYM?

• Lubię to! 1
  • Super 1

76561198064043742.png

• Użytkownik
5 minut temu, Vixo napisał:

że ja piszę jakieś podanie na moderatora? co Ty bredzisz, nawet zamiaru nie mam żeby gdzieś indziej się osiedlać, pokaz mi to bo mnie teraz oczerniasz, a nienawidzę i brzydzę się kłamstwem 

Podałem @Ar0n linka na PW więc niech on to oceni

I nie ładnie tak kłamać 

• Użytkowniczka
1 minutę temu, Pietrek90 napisał:

Vixo nienawidzisz że ktoś kłamie a co ty robisz Oczerniasz Kamilka i wszystkim rozpowiadasz jaki jest Kamilek niszczysz Reputacje forum i Kamilka w ten sposób szkodzisz forum bo nie prawdę piszesz Nara Ziom dobrze ze sam z rezygnowałeś a teraz pokazujesz jaki jesteś naprawdę .

Nie oczernia, tylko mówi prawdę. Polecam zapoznać się ze stwierdzeniem ' oczernianie kogoś' :D

• Lubię to! 1
  • Użytkownik
1 minutę temu, Atsui napisał:

Podałem @Ar0n linka na PW więc niech on to oceni

I nie ładnie tak kłamać 

Właśnie reaguje w tej sprawie i ip osoby która za mnie się podaję będzie dla mnie dostępna, także szybko to zwerfyikuje :) 

• Lubię to! 2
  • Zasłużony
1 minutę temu, Vixo napisał:

Właśnie reaguje w tej sprawie i ip osoby która za mnie się podaję będzie dla mnie dostępna, także szybko to zwerfyikuje :) 

Vixo, pamiętaj też o proxy czy torze.

76561198064043742.png

• Gość zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]