Użytkownik Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Vixo Opublikowano 13 Stycznia 2019 Użytkownik Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Witajcie, pewnie wielu z Was pomyśli że piszę ten temat bo jestem zły, nie, nie dostałem degradacji, tylko sam zrezygnowałem, dlatego piszę ten temat żeby Wam pokrótce uświadomić dlaczego i jaką osobą jest typ który pełni tak wysokie posady na sieci. Pan idiota o nicku Kamilek który właśnie wczoraj został przeniesiony na niższą rangę bo o nim będzie ten temat, ale to zaraz najpierw parę spraw które chciałem wyjaśnić później o tym wieśniaku. Pierw chciałem napisać że nie mam do nikogo żadnego żalu, sieć i serwery są na prawdę fajne, także nie ma mowy żebym kiedykolwiek źle powiedział na sieć Adiego, bo to co on zrobił i jak szybko mu się udało to jest klasa, serwer top1 w Polsce po kilku miesiącach jego istnienia? Tego ja stary dziad nie widziałem jeszcze na oczy, gratki wielkie Adi, Trivor człowiek który mnie zaskoczył swoją wiedzą i inteligencją, w administracji to jest jedyny człowiek który panelem się bawi jak zabawką, wszystko ogarnia, szkoda że wcześniej nie dostał awansu, bo pewnie i mojej rezygnacji by wtedy nie było, ale cóż już i tak za późno. Teraz sprawa mojego odejścia i tej całej ameby Kamilka. Nigdy w życiu sobie nie pozwolę na to żeby rządził mną ktoś kto jest tak ograniczony umysłowo, mimo że pokochałem tą sieć musiałem zrezygnować bo mam swój honor. Kamilek człowiek który ma 26 lat i żadnej dziewczyny z sieci nie odpuści, nie ważne czy ma 14 czy 16 czy 25 lat, do każdej piszę, do każdej piszę propozycje sexu, czy prosi o fotki "półnagie" Zaprosiłem na sieć wiele osób w tym wiele dziewczyn, 16 letnia (przepraszam że piszę Twój wiek, ale muszę) @AlicjAzKrainyKokainy;> którą znam od małego gluta i traktuje jak młodszą siostrę wchodzi na tsa do mnie żeby sobie pogadać, po chwili wbija Kamilek i z tekstem do niej " ale bym Cie wyruchał, zrób mi laske" No kurwa przecież ja nie jestem w stanie tego wytrzymać. Jest wiele innych młodych dziewczyn które dostawały od niego zbereźne propozycje, dzisiaj chciałem by @S.M.E.R.F.E.T.K.A :* pokazała mi ssy rozmowy z nim bo do niej wypisywał a koleżanka również ma 16 lat, to mi napisała że się boi, i nie pokaże bo się boi że dostanie degrada. Kamilek jest znany z tego że daję dziewczyną które go olewają czy też ignorują bana. Przykład jest @Wredzia napisała do niego na czacie "stulejarz" bo do niej podbijał notorycznie, a ona go po prostu zlewała, to dostała bana na czat, jest wiele więcej innych przykadów @martina mi zgłaszała że ją męczył swojego czasu. Także człowieku masz 26 lat zachowujesz się jak nie wyżyty seksualnie cwel, nie napisałem o Tobie wszystkiego bo po prostu nie mam siły, każdy kto Cie poznał wie jaki jesteś. Pierdolisz na tsie o @Dusia⚝♡, że małolata itp, że Trivor ją terroryzuje człowieku ona ma 100 razy więcej w głowie niż Ty, ciągle zarzucasz komuś w tym wypadku jej że jest młoda i nie ma prawa głosu. Będzie że ja jestem obrońcą dziewczyn bo tylko je wymieniłem w temacie. Nie nie jest tak, wiem jaki jesteś i każdy rozsądny szybko może to zauważyć. Może nie powinienem tego pisać i będzie to brane przez Was że jestem "sebix" Ale obiecuje Ci przy wszystkich że Cie złapie i wyjaśnię to w 4 oczy, tak jak wielu z Was wie robiłem to z oszustami na innej sieci Nie mam zamiaru tolerować tego że jesteś zjebany pedofilem, i idiotom który nic nie ogarnia. PS: wolę rozmawiać niż pisać, nie jestem w tym mistrzem 5 6 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka AlicjAzKrainyKokainy;> Opublikowano 13 Stycznia 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 (edytowane) Wreszcie coś ktoś dobrze powiedział:D No słuchaj, ja dostałam bana od tego pajaca na SB za to, że kulturalnie powiedziałam mu kilka słów:) Ale spokojnie, do takich karma wraca :>.Kamilek a ja za te miłe komentarze do MOJEJ osoby się kiedyś odwdzięczę, ale wtedy to Ci nawet współczuć nie będę. Nie pozdrawiam ? Już oczywiście nie wspomnę o pewnym Panu, który się wtrącał w moją rozmowę Edytowane 13 Stycznia 2019 przez AlicjAzKrainyKokainy;> 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `KenZi ? Opublikowano 13 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Hahaha xd Słowa są piękne a już na innej sieci podanko o moderatora 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Brancu Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Szczerze mówiąc, nie znam zbyt dobrze tych sytuacji, Kamilka ani Ciebie. Ale po tym co napisałeś, mogę powiedzieć, że potrzeba więcej ludzi jak ty. Wierzę ci, bo po prostu byłeś tutaj na bardzo wysokiej pozycji, widać, że kochasz tą sieć i chcesz / chciałeś dla niej jak najlepiej. Co do rangi, ja to bym najchętniej przywrócił ciebie / zamienił za Kamilka. Znam ludzi jego typu i nigdy nie przynoszą nic dobrego. Trzymaj się @Vixo i się nie puszczaj <3! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Vixo Opublikowano 13 Stycznia 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Przed chwilą, Atsui napisał: Hahaha xd Słowa są piękne a już na innej sieci podanko o moderatora że ja piszę jakieś podanie na moderatora? co Ty bredzisz, nawet zamiaru nie mam żeby gdzieś indziej się osiedlać, pokaz mi to bo mnie teraz oczerniasz, a nienawidzę i brzydzę się kłamstwem 2 Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Po pierwesze przyznam sie ale nie pisze z dziewczynami juz takimi mam dosc i wez kur nie obrazaj mnie ze jestem pedofilem bo tak nie jest ! i tak nie pisze do ty piszesz wiec kur ogarnij sie! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Pietrek90 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 (edytowane) Vixo nienawidzisz że ktoś kłamie a co ty robisz Oczerniasz Kamilka i wszystkim rozpowiadasz jaki jest Kamilek niszczysz Reputacje forum i Kamilka w ten sposób szkodzisz forum bo nie prawdę piszesz Nara Ziom dobrze ze sam z rezygnowałeś a teraz pokazujesz jaki jesteś naprawdę . Edytowane 13 Stycznia 2019 przez Pietrek90 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Brancu Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 @Kamilek twierdzisz, że jeśli masz 25 lat i zarywasz do niepełnoletniej dziewczyny, młodszej o prawie 10 LAT, to nie jest pedofilia? Nazwał byś to czymś NORMALNYM? 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `KenZi ? Opublikowano 13 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 5 minut temu, Vixo napisał: że ja piszę jakieś podanie na moderatora? co Ty bredzisz, nawet zamiaru nie mam żeby gdzieś indziej się osiedlać, pokaz mi to bo mnie teraz oczerniasz, a nienawidzę i brzydzę się kłamstwem Podałem @Ar0n linka na PW więc niech on to oceni I nie ładnie tak kłamać Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka AlicjAzKrainyKokainy;> Opublikowano 13 Stycznia 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 1 minutę temu, Pietrek90 napisał: Vixo nienawidzisz że ktoś kłamie a co ty robisz Oczerniasz Kamilka i wszystkim rozpowiadasz jaki jest Kamilek niszczysz Reputacje forum i Kamilka w ten sposób szkodzisz forum bo nie prawdę piszesz Nara Ziom dobrze ze sam z rezygnowałeś a teraz pokazujesz jaki jesteś naprawdę . Nie oczernia, tylko mówi prawdę. Polecam zapoznać się ze stwierdzeniem ' oczernianie kogoś' 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Vixo Opublikowano 13 Stycznia 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 1 minutę temu, Atsui napisał: Podałem @Ar0n linka na PW więc niech on to oceni I nie ładnie tak kłamać Właśnie reaguje w tej sprawie i ip osoby która za mnie się podaję będzie dla mnie dostępna, także szybko to zwerfyikuje 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Brancu Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 1 minutę temu, Vixo napisał: Właśnie reaguje w tej sprawie i ip osoby która za mnie się podaję będzie dla mnie dostępna, także szybko to zwerfyikuje Vixo, pamiętaj też o proxy czy torze. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi