Użytkownik BanneD Opublikowano 13 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Imię: Mateusz Wiek: 16 Jaką dyscypliną sportu chciałbyś się zająć: Piłka Nożna Dlaczego Ty: Dlatego,że jest jeden typer nowy a chcę mu pomoc razem raźniej i pisałem z nim,że pomoc mu się przyda Jestem osobą aktywną na forum jak i na serwerze #2 DD2, Dlaczego chcę prowadzić ten dział,dlatego,że znam się na piłce nożnej i ligach z własnego doświadczenia.Więc liczę na danie mi szansy. Zapoznałem się z regulaminem Ligi Typera [Tak/Nie]: Tak Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ pablitto Opublikowano 13 Stycznia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Mogę dać tak + jest tylko 1 typer + wiek + podanie takie sobie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `KenZi ? Opublikowano 13 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Wielkie TAK + Wiek + Podanie + Brak typerów 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Na Tak: + Może coś w końcu w dziale typera będzie się dziać. + Chęci + Brak typerów +/- Wiek 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Brancu Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Najaaaak! + Mało typerów + Podanko + Aktywny 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik F4NTOM Opublikowano 13 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Na tak + brak typerow +aktywny + wiek 1 Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Mało jest typerow wiec przyjmuje cie widac ze starasz sie Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi