Sponsor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. DiaBliK Opublikowano 11 Października 2023 SPONSOR Sponsor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 11 Października 2023 Imię: Krzysztof Wiek: 28 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Chciałbym zostać opiekunem serwera z kilku powodów: Po pierwsze, interesuje mnie rola opiekuna serwera, ponieważ chciałbym aktywnie zaangażować się w administrację. Co prawda nie udowodniłem tego, i zarazem nie można powiedzieć że tak jest ale chciałbym pomagać w jego rozwoju. Podliczanie godzin adminą jest dla mnie ważne, ponieważ umożliwia mi śledzenie aktywności administratorów, co jest kluczowe dla utrzymania porządku na serwerze. Po drugie, rozpatrywanie podań to dla mnie fascynujące wyzwanie. Chciałbym mieć wpływ na dobór nowych członków administracji serwera, oceniając ich doświadczenie i zaangażowanie. Pragnę stworzyć zespół administracyjny, który będzie skuteczny, odpowiedzialny i profesjonalny. Rozpatrywanie skarg to kolejny aspekt, który przyciąga mnie do roli opiekuna serwera. Chciałbym być w stanie rozwiązywać konflikty i zapewniać sprawiedliwość na serwerze. Słuchanie obu stron, prowadzenie dochodzeń i podejmowanie odpowiednich kroków są dla mnie satysfakcjonujące, ponieważ mogę przyczynić się do tworzenia przyjaznej i zgodnej społeczności graczy. Dodatkowo, chciałbym być odpowiedzialny za utrzymanie porządku na serwerze DD2, monitorować czat i interakcje między graczami, aby zapewnić pozytywne i przyjemne doświadczenie dla wszystkich. Chciałbym tworzyć różnorodne i ekscytujące konkursy, które angażują graczy i tworzą przyjazną atmosferę na serwerze. Dzięki temu będę mógł wnieść swoją kreatywność i umiejętności organizacyjne, przyczyniając się do rozwoju społeczności graczy. Podsumowując, chciałbym zostać opiekunem serwera, ponieważ jestem zmotywowany i zainteresowany pełnieniem tej roli. Chciałbym podliczać godziny admina, rozpatrywać podania i skargi, zarządzać działem serwera DD2 oraz organizować konkursy. Jestem gotowy do poświęcenia swojego czasu i wysiłku, aby wspierać społeczność graczy i zapewnić im pozytywne doświadczenie na serwerze. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Opiekun - ONLY DD2 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 9,5/10 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Tak Link do profilu steam: daiblik Coś o sobie: Jestem osobą miłą i towarzyską, która lubi nawiązywać nowe znajomości i spędzać czas z innymi ludźmi. Oprócz tego, uwielbiam grać w gry i czerpać radość. Jako programista, pasjonuję się tworzeniem nowych rozwiązań i rozwijaniem umiejętności programistycznych. Lubię wyzwania i ciągłe poszerzanie swojej wiedzy w dziedzinie technologii. W wolnym czasie często odwiedzam siłownię, gdzie dbam o swoją kondycję fizyczną. A także lubię chodzić wieczorami na dwór przez co daje mi to ciszę i spokój. Ps. Proszę użytkowników o szczerą odpowiedz, jeżeli jest coś do poprawy w zachowaniu, to zajmę się tymi wadami. 11 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 12 Października 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 Podanie napisane schludnie, ale za dużo w nim czuję lania wody i pięknych słów. Skargi, podania czy podliczanie minut nie są rzeczami pierwszej potrzeby, co pełniąc wcześniej taką rangę wiem doskonale, a widzę tutaj pewne rzeczy do poprawy, w najbliższym czasie rozpisze się na ten temat na naszej grupie adminowskiej. Miałeś już opiekuna tutaj wcześniej, wiesz jak ten wózek prowadzić, obie rangi - opiekun i AC udźwigniesz w tym samym czasie. Po rozmowie na temat potrzebnych kilku zmiana cieszę się, że się na te tematy ze mną zgadzasz, bo coś ruszyć będzie trzeba. Co prawda podanie początkowo wywołało u mnie konsternacje i raczej nie przekonało, jednak po tej rozmowie stwierdzam, że jesteś odpowiednim kandydatem, więc daję TAK. 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium dope 333 Opublikowano 12 Października 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 (edytowane) Nic tam do Ciebie Diablik nie mam, aczkolwiek.. powody min. które wymieniłeś, czyli np.. podliczenie godziń to jest bardzo banalna sprawa.. i jeszcze mówiąc wgl mnie nie przekonuję, jeśli chodzi o ten temat.. co co reszty nie wiem niestety bo za krótko tutaj jestem żebym mógł cokolwiek innego napisać.. gdyż jestem tutaj zbyt krótko, abym mógł się wypowiedzieć szerzej co do twojej aktywności tutaj. Fajnie, że chcesz podąć próbę w tej roli.. Także + ja jestem neutral z wiadomych przyczyn.. powodzenia ! z fartem DOPE 3 3 3. @ Wypowiadam się bo to ja, jako gracz czy też admin będą miał kontakt z "opiekunem serwera" Ale widać, że ktoś tutaj szuka kija w d pie, ale mniejsza. Nie będę patrzył na przeszłość Diablika dlatego napisałem, że jestem na neutral. Co do plusów na pewno dużym plusem jest ambicja w roli opiekuna. Aktywność, czy też rola finansowa nie wiem, czy to są + skoro chcesz.. zostać opiekunem. (dla mnie jest to podstawą, jeśli chodzi o taką, a nie inna role) +Ambicja, a przynajmniej z tego co wyczytałem z tego podania. +Czas za podjęcie się roli. +I tak myślę dojrzałość, czyli myślenie racjonalne bo w tej roli na pewno się przyda. Edytowane 12 Października 2023 przez dope 333 Hana_Montana. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Oro Koroner Opublikowano 12 Października 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 + Podanie napisałeś fajnie, wymieniłeś dużo rzeczy + Wiek + Aktywny + Wsparcie finansowe + Nigdy nie widziałem, aby kogoś wyzywał, także kultura także jest +/- Dawniej rzadko wchodziłeś na forum i serwer, ale może teraz się poprawiło - Dawniejsze częste rezygnacje/degradacje Większość plusów jest za Twoją osobą. Jestem za daniem Ci szansy. Obciąży to trochę J@ i Trivora, chociaż on też będzie kontrolował pracę opiekuna. 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 12 Października 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 @ Admin CS 1.6 ONLY DD2 Zapraszam do wypowiedzi 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Nie umiem w te kąkutery Opublikowano 13 Października 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 Jak dla mnie 100% TAK + zaangażowanie + ładnie napisane podanie + kultura + wsparcie finansowe + wiedza 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Devon Opublikowano 13 Października 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 + zaangażowany i ambitny + doświadczony + wsparcie finansowe + mature, jak widać z wiekiem nie każdy głupieje + nienaganna kultura, łatwo nawiązuje kontakty + schludne posty na forum, nie tylko powyższe podanie ☝️😌 przykuwają wzrok i są przyjazne dla oczu (przykładny, sumienny) Człowiek pasja, może jeszcze hoduje jedwabniki 🤔 Oczywiście na TAK 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Katusnx Opublikowano 13 Października 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 masz moje TAK + Chęci pomocy +Wiek +wie co jest 5 +doświadczenie Przyda się taki OP 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 13 Października 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 Na Tak +Wiek +Doświadczenie +Brak opiekuna już długi czas +Na innych rangach nie sprawia problemów 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bushid0 Opublikowano 13 Października 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 tak - kultura, opanowanie spokój. - doświadczenie -chęć pomocy z serwerem - wiek, mutacje przeszedł chłop. - bezproblemowa współpraca 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik smOrf Opublikowano 18 Października 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Października 2023 Tak! Chłop to niebanalny, opanowany, kulturalny, często bywa na serwerze, zawsze służy pomocą i dobrym słowem, doświadczenie i chęci jegoż widać gołym okiem. Takiego kandydata na opiekuna, to ze świecą szukać. Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 18 Października 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Października 2023 W dniu 12.10.2023 o 01:31, SQ_Secretive napisał: rozpatrywanie podań to dla mnie fascynujące wyzwanie. Chciałbym mieć wpływ na dobór nowych członków administracji serwera, oceniając ich doświadczenie i zaangażowanie. Pragnę stworzyć zespół administracyjny, który będzie skuteczny, odpowiedzialny i profesjonalny. Rozpatrywanie skarg to kolejny aspekt, który przyciąga mnie do roli opiekuna serwera. Oby było tak jak piszesz i mam w środku cichą nadzieję, że tak jest Z drugiej strony obyś tylko ogarnął kilka rang na raz i nie miał wypięte na którąś z obecnie posiadających, ale myślę, że z tym akurat problemu nie będzie i podołasz wszystkim zadaniom, bo wierzę, że cię na to stać Ode mnie otrzymujesz małe tak. @ Trivor twoja opinia ? 1 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 21 Października 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 21 Października 2023 Jesteś aktywny, podanie fajnie napisane, znajomość amxx na wysokim poziomie, chęci do pomocy. Jestem jak najbardziej na tak. @ Trivor decyzja? 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 29 Października 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 Napisz na pw 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 7 Listopada 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 Okres próbny 2 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 7 Listopada 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 3 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi