Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Opinie AdeK

AdeK

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony

Jesteś tutaj niczym żółw i słonie podtrzymujące płaską ziemię.
+ Pomocny
+ Zawsze odpisujesz i pomagasz kiedy mam do ciebie sprawę na pw.
+ Wkładasz dużo pracy w forum
+ Szef
+ Jak powie tak będzie

:D

• Lubię to! 2

76561198064043742.png

• Użytkownik

Mimo to że jestem mało na sieci ale propsuje za to co tutaj wszyscy robicie, wiem że masz dużo na głowie lecz czasem troszkę trzeba czekać na pomoc od Ciebie, mimo to nie wpływa to negatywnie na moją opinie na temat Ciebie.. Wydaje mi się że gdybym poznał Cię bardziej, moja opinia byłaby bardziej rozbudowana.

+ Wkładasz również sporo od siebie w te forum

+ Kulturalny + pomocny

• Lubię to! 2
  • Użytkowniczka

@AdeK dużo wkład swojej pracy w sieć. Gdy potrzebowałam pomocy, od razu ją otrzymałam. Spoko mordka :)

Pozdrawiam. 

• Lubię to! 1

CRB2VLe.gif

• Użytkownik∙

Osoba pracowita oraz dobrze poukładana, stara się, aby wszystko na Sieci było dobrze zorganizowane i miało ręce i nogi. Odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku, bardzo pozytywny z inteligentnym poczuciem humoru.

• Lubię to! 1
  • Użytkownik∙

@AdeK  Powiem tak jesteś dobry Szef tylko odwiedzaj nas też na ts3 bo tego brakuje a tak to jesteś super i ciesze się że poznałem tak  fajnego  Właściciela jak ty i myślę że zostaniesz z nami i trzeba robić wszystko że było dobrze na forum i na serwerach i  pokazać że nasze forum jest najlepsze na całej sieci dobrze prowadzisz :) lubię cie bardzo i wiem że na tobie można polegać jak cie nie ma to kiedyś będziesz i załatwisz wszystko jest ok :)  Pozdrawiam cieplutko :) 

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Adrian to najlepszy właściciel 

Pomaga jak może, porozmawia i pociesza 

• Lubię to! 1
  • Junior Admin
Junior Admin

hahah nikt nie napisał  złej opinii hmmm (Boją się czy właściciel idealny? ?)

Ja uważam, że jesteś pomocną i pracowitą osobą starasz się mieć wszystko pod kontrolą ;) (więcej się rozpisać nie mogę bo nie znam za bardzo, mówię tylko to co widzę ?)

-Mógłbyś się raz a porządnie zająć takim osobnikiem jak Kamilek aa nie jakaś zabawa z nim,, ale to mniejsza wyjaśniłam to już w opinii na jego temat.. :) 

Edytowane przez Dusia⚝♡
  • Lubię to! 1

heh1111.png

• Użytkownik

Spoko morda pomocny nie raz nie odpisuje ale ja to rozumiem jest właścicielem można teraz powiedzieć że to już jest duże forum. 

Pozdrawiam noswer

• Lubię to! 1
  • Zasłużony

Tutaj nie widzę żadnych zastrzeżeń, doczepić można się tylko i wyłącznie do tego, że masz mało czasu na odpisywanie, ale przy takiej ilości dużej pracy, będąc sam Właścicielem nie dziwie Ci się. Jako jedyny wprowadzasz nowości na te forum, dbasz o nie i traktujesz jak własne dziecko. Niestety jedyne zastrzeżenia moje to są, że dajesz wolną rękę swoim ludziom, a sam wprowadzasz zmiany gdy już dojdzie do rozsypki, mam nadzieję, że to Cię nie zgubi. Traktuj swoją ekipę jednakowo i nie daj się zaślepić komentarzami, które wydają opinię poszczególnym osobom, tylko sam to sprawdź. Twoja działalność i postawa u mnie najbardziej na + :)

• Lubię to! 1

image.png.2b4505a052c2c95eaf1396f4e04b1be2.png

Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl

Zapraszamy na nasze serwery!

Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!!

• Użytkownik

Często masz skłonności do nieodpisywania przez bite 4h do 1 dnia 

ale to się rozumie, zwykły natłok "obowiązków" prywatnych jak i forumowych 

Ogółem jest bardzo dobrze :) 

• Lubię to! 1

image.png.83774e16de1f1b8120ec83352e99951f.png

• Użytkownik

Hmm.. Może za specjalnie nie znam, ale mogę powedzieć po tym co obserwuje, że jesteś osobą ambitną, pracowitą jak i kulturalną.

Kontakt jest z Tobą średnio to muszę przyznać, ale osoby wyżej już tłumaczyły w czym problem ;)

Polecam żeby każdy inny wkładał tyle pracy w forum to staniemy jeszcze wyżej niż jesteśmy!

Ps: Zapytajcie Adka jak to robi może zdradzi Wam troche tajemnicy. 

Chodzi mi o to jak godzi wszystko: Praca, forum, serwery I inne rzeczy.

Pozdrawiam Gorąco!

• 5 miesięcy temu...
  • Zasłużony

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Temat Zamknięty.

onDOqcR.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]