Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 13 Stycznia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Proszę wyrazić opinię na mój temat Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Spoko ziomek jestes i zawsze pomozesz Odnośnik do komentarza
Zasłużony Brancu Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Jesteś tutaj niczym żółw i słonie podtrzymujące płaską ziemię. + Pomocny + Zawsze odpisujesz i pomagasz kiedy mam do ciebie sprawę na pw. + Wkładasz dużo pracy w forum + Szef + Jak powie tak będzie 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mezo Opublikowano 13 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Mimo to że jestem mało na sieci ale propsuje za to co tutaj wszyscy robicie, wiem że masz dużo na głowie lecz czasem troszkę trzeba czekać na pomoc od Ciebie, mimo to nie wpływa to negatywnie na moją opinie na temat Ciebie.. Wydaje mi się że gdybym poznał Cię bardziej, moja opinia byłaby bardziej rozbudowana. + Wkładasz również sporo od siebie w te forum + Kulturalny + pomocny 2 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka nienormalna. Opublikowano 13 Stycznia 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 @AdeK dużo wkład swojej pracy w sieć. Gdy potrzebowałam pomocy, od razu ją otrzymałam. Spoko mordka Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 13 Stycznia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Osoba pracowita oraz dobrze poukładana, stara się, aby wszystko na Sieci było dobrze zorganizowane i miało ręce i nogi. Odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku, bardzo pozytywny z inteligentnym poczuciem humoru. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Pietrek90 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 @AdeK Powiem tak jesteś dobry Szef tylko odwiedzaj nas też na ts3 bo tego brakuje a tak to jesteś super i ciesze się że poznałem tak fajnego Właściciela jak ty i myślę że zostaniesz z nami i trzeba robić wszystko że było dobrze na forum i na serwerach i pokazać że nasze forum jest najlepsze na całej sieci dobrze prowadzisz lubię cie bardzo i wiem że na tobie można polegać jak cie nie ma to kiedyś będziesz i załatwisz wszystko jest ok Pozdrawiam cieplutko 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `KenZi ? Opublikowano 13 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Adrian to najlepszy właściciel Pomaga jak może, porozmawia i pociesza 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 13 Stycznia 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 (edytowane) hahah nikt nie napisał złej opinii hmmm (Boją się czy właściciel idealny? ?) Ja uważam, że jesteś pomocną i pracowitą osobą starasz się mieć wszystko pod kontrolą (więcej się rozpisać nie mogę bo nie znam za bardzo, mówię tylko to co widzę ?) -Mógłbyś się raz a porządnie zająć takim osobnikiem jak Kamilek aa nie jakaś zabawa z nim,, ale to mniejsza wyjaśniłam to już w opinii na jego temat.. Edytowane 13 Stycznia 2019 przez Dusia⚝♡ 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik noswer Opublikowano 13 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Spoko morda pomocny nie raz nie odpisuje ale ja to rozumiem jest właścicielem można teraz powiedzieć że to już jest duże forum. Pozdrawiam noswer 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 13 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Spoko typek z Ciebie zawsze dasz szansę innym ;DD 1 Clear Boy Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Tutaj nie widzę żadnych zastrzeżeń, doczepić można się tylko i wyłącznie do tego, że masz mało czasu na odpisywanie, ale przy takiej ilości dużej pracy, będąc sam Właścicielem nie dziwie Ci się. Jako jedyny wprowadzasz nowości na te forum, dbasz o nie i traktujesz jak własne dziecko. Niestety jedyne zastrzeżenia moje to są, że dajesz wolną rękę swoim ludziom, a sam wprowadzasz zmiany gdy już dojdzie do rozsypki, mam nadzieję, że to Cię nie zgubi. Traktuj swoją ekipę jednakowo i nie daj się zaślepić komentarzami, które wydają opinię poszczególnym osobom, tylko sam to sprawdź. Twoja działalność i postawa u mnie najbardziej na + 1 Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik `BLA BLA BLA Opublikowano 13 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Często masz skłonności do nieodpisywania przez bite 4h do 1 dnia ale to się rozumie, zwykły natłok "obowiązków" prywatnych jak i forumowych Ogółem jest bardzo dobrze 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Najka Opublikowano 17 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Hmm.. Może za specjalnie nie znam, ale mogę powedzieć po tym co obserwuje, że jesteś osobą ambitną, pracowitą jak i kulturalną. Kontakt jest z Tobą średnio to muszę przyznać, ale osoby wyżej już tłumaczyły w czym problem Polecam żeby każdy inny wkładał tyle pracy w forum to staniemy jeszcze wyżej niż jesteśmy! Ps: Zapytajcie Adka jak to robi może zdradzi Wam troche tajemnicy. Chodzi mi o to jak godzi wszystko: Praca, forum, serwery I inne rzeczy. Pozdrawiam Gorąco! Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 8 Lipca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi