Użytkownik bilbordzik Opublikowano 15 Października 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 (edytowane) Nick z CS: Żywczliwy i uprzejmy Bibacz [* Admin banujący: Blaszka Serwer:dd2 Data zdarzenia: 15.10.23r. 19;00 Steamid: ' STEAM_0 : 0 : 538787712 ' Opis sytuacji:Witam serdecznie, chciałbym złozyć skarge na admina blaszczyka, ktory strasznie naduzywa swoich praw podobnie jak PiS, powiedziałbym nawet, że jak policja albo dawna milicja. Nie mam pojęcia o co chodzi chłopowi, kótry nie wiem ma kompleks bibacza ? Wcale sie nie dziwie gdybym miał takie życie, które polega na graniu w csa i nadużywania swoich praw. Jedna sytuacja byla gdzie po prostu powedziałem na głosówce do gościa zamknij pizde, nawet nie pamietam jego nicku i dostałem bana od blaszczyka na 7 dni, gdzie przypominam blaszaczak co chwile gada jakies smieci i sie cisnie. Dziś zapytalem PiSowca o kolor wlosow, uslyszalem zebym sie zamknal, bo zaraz pojde spac, powiedzialem ze usypiac to on sobie moze swoje dzieci a nie mnie po czym dostalem bana na 3h. Powiem szczerze nie zalezy mi na tym ub. ale wiadomo co rude zawsze... Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Edytowane 15 Października 2023 przez Hana_Montana 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 15 Października 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Tak jak kolega napisał wyżej w notatce skargę napisz w tamtym dziale. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 15 Października 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi