Użytkownik∙ BOSS01 Opublikowano 19 Października 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 1. Nick:ODBYTKONIA 2. Czas i data zdarzenia: 3. Powód bana:tylko czas zmarnowałem przez tego patałacha! niech przeprasza bana za nic mi dał leszcz z niego taki killer śmiech na sali ma przeprosic pana! 4. Dowód w postaci screenów: 5. Coś od siebie: Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ BOSS01 Opublikowano 19 Października 2023 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 co ty mnie tu piszesz gościu Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 19 Października 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 Rozumiem, że jesteś zaniepokojony zachowaniem admina @ k1ll3r Ale za wszelkie nieodpowiednie zachowanie z twojej strony ban zostaje. BRAK UB 1 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 19 Października 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi