Użytkownik Szywak Opublikowano 19 Października 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 Nick z CS: Szywak Admin banujący: Rusek Serwer: Cod 201 Data zdarzenia: 19.10.2023 Steamid: STEAM_1:0:768869796 Opis sytuacji: W dniu wczorajszym t.j 18.10.2023 ktoś wszedł na mój nick i został zbanowany. Następnie z innego konta wrzucił screeny z gry. Gdy rano wszedłem na serwer dostałem bana za "AB". Link do bana z amxbans ( @ Admin CS 1.6 COD MOD 201 ):http://banycod.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=5001 Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Szywak Opublikowano 19 Października 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 Widzisz coś śmiesznego w tym temacie? Zostanę odbanowany? 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 19 Października 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 Sprawę zostawiam dla Właściciela serwera: @ Shoter a także @ ALCMDZ UB //edit : Po dostarczeniu informacji przez @ ALCMDZ - Zostajesz odbanowany. -/ Pomyłka admina. @ Rusio 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 19 Października 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi