Użytkownik∙ paniQQQ Opublikowano 19 Października 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 Nick z CS: sombrero kick Admin banujący: panin Serwer: cod mod Data zdarzenia: teraz Steamid:'STEAM_0:1:801367368 Opis sytuacji: gram sobie, dostałem bana za ab, ze niby imperator jestem, a grałem juz nawet gdy on dostał bana i jeszcze werdyktu nie było na niego, niby pokrywa sie ip, ale to pewnie zalezne od operatora. Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): AMXBans: Gm 1.6 - Lista Banów - Szczegóły (gameclan.pl) (znowu nie moge skopiowac linka) Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 19 Października 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 @ PACIN 24h 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PACIN Opublikowano 19 Października 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 Kto ci napisał że dostałeś bana za imperatora? W powodzie pisze AB. Twoje IP = IP imperatora, różnią się jedynie dwie ostatnie cyfry. Nie grałeś wcześniej. Tamto konto ban 17.10, twoje konto steam jest zrobione 18.10. Chyba ze bierzesz pod uwage granie pod nickiem IMPERATOR. Nie wal ściemy typie.. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ paniQQQ Opublikowano 19 Października 2023 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 Dałes mi bana po tym jak kazdy na serwerze zaczal ci pisac, ze niby jestem Imperatorem Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 19 Października 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 Nie mamy tutaj o czym rozmawiać. Zostaje Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 19 Października 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi