Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Serwer pod patronem strefaskilla

JESTEM LEGENDA

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

IP serwera: -
Mod:  FFA lub inny.
Link do GT: -
Wiek Właściciela: 32
Hosting:  Pukawka lub inny.
Sloty: 25

Dlaczego akurat my?: Witam, z tego co widzę jesteście już trochę w sieci i nieźle sobie radzicie, dlatego pomyślałem o  postawieniu serwera na koncie strefaskilla i prowadzeniu go pod patronem strefaskilla.pl jako właściciel serwera.

Od siebie dodam, że kilka lat wstecz byłem Adminem/Moderatorem w sieciach takich jak Zb*****, Proje***park czy też CS*******, na której z resztą miałem dołączony swój serwer na tej samej zasadzie którą również i wy oferujecie. Miałem dość długą przerwę w grze, a kiedy już wróciłem okazało się, że żadna z tych sieci już nie funkcjonuje. Podczas przeszukiwania czeluści Internetu w poszukiwaniu nowej serwerowni na której mogę się zatrzymać, wpadłem właśnie na was i w sumie pomyślałem, czemu nie :P napisać nie zaszkodzi. :)

Tak więc, jeżeli będziecie zainteresowani dodaniem kolejnego serwera do swojej sieci , to z miłą chęcią będę go opłacał i dbał o porządek na serwerze.  Z mojej strony to wszystko, pozdrawiam. ;)

• Lubię to! 4

sygnapodpostem.png

• Użytkownik

Aktualnie najbardziej grywalny jest only dd2, cod mod i jail break. Dodatkowo można spotkać serwer cs 1.6 go mod, który coś tam się rozkręca, ale jeśli chodzi o serwer FFA, to już ciężko z tym. Muszą być tam stali gracze. Znam jedną sieć, na której FFA jest praktycznie zapełnione na full i grają tam właśnie stali gracze. 

Nie masz aktualnie żadnego swojego serwera, abyśmy mogli zobaczyć, jak funkcjonuje pod względem płynności i różnych rodzajów paczek. 

Edytowane przez Oro Koroner
  • Użytkownik

Wszystko jest do przedyskutowania, dlatego choć by właśnie wstrzymałem się z wykupieniem hostingu i stawianiem serwera na tzw. "pałę" aby na już, żeby tylko coś było.

sygnapodpostem.png

Największe koszty to nie samo postawienie serwera, a jego reklama. To dość duża kasa szczególnie na start. Jeśli jesteś w stanie wyłożyć z tysiaka na początku na reklamę miesięcznie to pewnie Trivor będzie chętny.

• Użytkownik

Wyszedłem z propozycja dorzucenia serwera do tej sieci, może na serwer ludzie będą wchodzili a może i nie, ogólnie strafaskilla.pl nie poniesie żadnych kosztów, a jak serwer będzie stał pusty przez dłuższy czas to się go zlikwiduje a pieniążki przeznaczy na inne cele. Ogólnie żeby była jasność, na dzień dzisiejszy nie jestem w stanie przeznaczyć tysiąca zł na samą reklamę. Za to możemy się dogadać inaczej ale to już rozmowa bardziej na ts-a/telefon.

sygnapodpostem.png

• 2 tygodnie później...
  • Użytkownik

Obecnie jeszcze przez kilka dni będę poza zasięgiem, dlatego na spokojnie jak już wrócę, napiszę. Pozdrawiam. :) 

• Lubię to! 1

sygnapodpostem.png

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]