Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Wasze opinie - zmiana serwera

Trivor

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Właściciel

Cześć, wychodze do was z propozycją.

Na serwerze only dd2#2 jest wykupiona na prawdę dobra reklama, a na serwerze nie przybywa graczy, wręcz ubywa.

Jest to spowodowane tym, że serwery klasyczne dd2 odchodzą w zapomnienie i nikt już nie chce na takich grać. Jest może grupka osób, która grywa na takim serwerze

Chciałbym serwer zmienić na DD2 typu najbardziej granych teraz. Czyli asysty, skiny itd. itp. może jakieś delikatne leczenie

Chcę poznać waszą opinię, więc gracze DD2/admini niech się wypowiedzą.

Edytowane przez Trivor
  • Lubię to! 3
  • Super 2
  • Zasłużony

Myślę, że to byłaby dobra inicjatywa, która przyciągnęła by graczy na serwer. Teraz dużo więcej osób woli grać na klasycznym 1.6 ze skinami, rangami, oraz dodatkami do SVIP'ów typu double jump. Najbardziej za ;)

image.png.2b4505a052c2c95eaf1396f4e04b1be2.png

Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl

Zapraszamy na nasze serwery!

Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!!

• Użytkowniczka

Jestem za. Wiem, że jest jeden już taki serwer, ale często full. Wtedy może ludzie wchodziliby na #2 ?

• Junior Admin
Junior Admin

Jaa jestem za ciekawiej by było :D 

@topka  @ASH1996 @NagatoPRO @SuckaMah @.prest0 @Smuszinio Pilnujecie serwa to się wypowiedzcie ;p 

heh1111.png

• Użytkownik

Jestem za właśnie na to czekałem ;D

Ale tylko zwykła mapka dd2..

Edytowane przez NoMercy.

Clear Boy

• Użytkownik

Jeżeli ma to pomóc w rozwoju serwera, to dlaczego nie. Jestem za.

//edit: a, no i jeżeli będą te skiny, fajnie byłoby, gdyby dałoby się je wyłączyć komendą /modele.

//edit2: Jeżeli zostanie to już dodane, fajnie będzie dodać linie respa.

Edytowane przez .prest0
  • Użytkownik∙

Jestem za  jak najbardziej dobry pomysł  jak ma to pomóc w rozwoju forum i serwera to tak :) 

• Użytkownik
1 minutę temu, AdeK napisał:

Po co dwa takie same serwery.

Myśle, że jakby dodano jakieś " delikatne leczenie" inne skiny które można byłoby wyłaczać to nie było by to samo, a tak jak ludzi ubywa to szkoda żeby serwer pusty stał :P

Inicjatywa wiadomo zajebista ;)

Sam bym pykał ;)

• Użytkownik

@trivor leczenie dodaj bez ograniczenia czyli że można od 1hp do 100 (bez żadnych blokad) tylko hp 100 max a najwyżej przy zabiciu vip/svip 10 normalnie hs 15. Rangi bym wyrzucił. 

• Zasłużony

Ja to w sumie chętnie zobaczył bym chociaż jeden serwer Predator mod na świecie, nigdzie już takich nie ma :<
A co do pomysłu. Jak najbardziej za

76561198064043742.png

• Użytkownik

Jestem jak najbardziej za, jeżeli to pomoże w rozwoju serwera, lecz ja osobiście nie lubię serwerów co mają modele z cs:go.

• Użytkownik

Może zmieni się serwer z only DD2 i doda się jeszcze parę grywalnych map jak np. dobry nuke lub inferno

• Użytkownik

Ja bym proponował FFA z paroma mapkami typu d2 nuke inferno mirage + jakies asysty skiny leczenie i ew. jakies pluginy ciekawe 4fun oczywiscie bez przesady w ilosci , ktore moga przyciagnac ludzi a ktorych malo na innych sieciach serwerow :) zrobcie to z glowa :)

• Zasłużony

Jestem za:p Jeśli ma to przyciągnąć graczy to czemu by nie spróbować :P 

• Użytkownik∙

Spoko opcja tylko,żeby nie nasrać tymi pluginami...

Dodać leczenie jak najbardziej bez blokad.

Wyrzucić mapę śnieżną.

Rangi bym olał a modele tak jak presto wspominał,żeby można było wyłączyć.

FFA to tylko dobre się trzymają a w tym przypadku byłaby taka sytuacja,że jest DD2  to będzie 25/32 zmiana na nuke  i  10/32.Dam sobie obciąć głowę,więc lepiej zostać na jednej mapce.

VIP'a od 22 do 6 rano można dać.

Naprawić info na MIKROFONIE !!

Odgłosy można dodać typu GODLIKE,UNSTOPABBLE etc.

Na pewno nie szedłbym w x2 skok dla VIP'a też jakby co.

Bezsensu jest też moim zdaniem linia raszu (kiedyś była a i tak muflony kampią)  to tylko dynamikę gry psuje.

Edytowane przez OLSZOVSKY
  • Użytkownik

Jestem za. Na pewno 2x skoku bym nie dodawał gdyż poprostu zepsułoby to cały kontent dd2

• Użytkownik

Moje male 3 grosze. 

Jestem na nie

Albo serwer klasyczny albo w druga strone. 

Osobiscie wole klasyczny

I jak ktos wczesniej wspomnial po co dwa takie same serwery. 

• Użytkownik
Dnia 13.01.2019 o 15:00, Trivor napisał:

Jest to spowodowane tym, że serwery klasyczne dd2 odchodzą w zapomnienie i nikt już nie chce na takich grać. Jest może grupka osób, która grywa na takim serwerze

No lepszej bajki jeszcze nie słyszałem.. Serwery konkurencyjne na spokojnie potrafią utrzymać 32/32 przez cały dzień i nie są one wypełnione zbędnymi głupstawmi typu leczenie czy podwójny skok. Twoja sugestia co do zmiany serwera nie jest nadwyraz konieczna. Nie jestem do końca przekonany, że dobrze przemyślałeś powód spadającego rankingu serwera. Odkąd gram tutaj, dalej jest błąd ze znikającymi modelami po oślepieniu przez gracza ze swojej własnej drużyny. Twoja niesamowita współpraca z graczami oraz angażowanie się w życie serwera jest poniżej zera, a administrację dobierasz na podstawie tego, kto zapłaci składkę (Heh, nie mam co do tego bólu dupy, wiem jak to działa, lecz nie o tym mowa). Sam zapracowałeś na wizerunek serwera swoimi bezintersownymi decyzjami, przez co już nieco dużą grupkę osób straciłeś. Jeżeli dalej będziesz tak robił, to nawet zmiana serwera z klasycznego na jakikolwiek inny ci nie pomoże. Osobiście nie będę miał zamiaru dalej grać po przeprowadzeniu większych zmian, w tym wypadku będę życzył powodzenia (o ile cokolwiek zmienisz na lepsze), choć jest kilka bajerów o które można wzmocnić nawet klasyczny serwer.

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Użytkownik

Witam, na tym forum, jak i serwerze jestem dokładnie od wczoraj. Jednak ogólnie gram sporo w CS, jak i również byłem administratorem na innej serwerowni, ale do rzeczy... Moim zdaniem serwer jest całkiem dobry, skiny oraz asysty  jak najbardziej na plus, darmowy VIP dla graczy steam powinien zostać, dodatkowo mógłby zostać dodany S-VIP, co zwiększy zyski serwera, które mogłyby zostać przekazane w jakiejś części na jego dalszy rozwój, a  oto co moim zdaniem powinien taki oferować poza bonusami zwykłego VIP'a:

- specjalny model postaci

- specjalne skiny wyłącznie dla S-VIP'a

- dodatkowy kevlar, powiedzmy 150 zamiast 100 (różnica niewielka, ale gracze lubią liczby i statystyki )

- dodatkowy skok

poza tym uważam, że przydałaby się "strefa rashu" oraz jakieś dobrze przemyślane rangi (przemyślane, to znaczy tak żeby gracz odczuł satysfakcję z tego, że awansował, na kolejną, a nie przeszedł z "lamusa" na "ciotę" jak to na niektórych serwerach jest zrobione).

Jest to tylko moja luźna sugestia, nie próbuję niczego Wam narzucać, dlatego wszelkie niepotrzebne uwagi zostawcie dla siebie. Dzięki i pozdrawiam !

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]