Właściciel Trivor Opublikowano 13 Stycznia 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 (edytowane) Cześć, wychodze do was z propozycją. Na serwerze only dd2#2 jest wykupiona na prawdę dobra reklama, a na serwerze nie przybywa graczy, wręcz ubywa. Jest to spowodowane tym, że serwery klasyczne dd2 odchodzą w zapomnienie i nikt już nie chce na takich grać. Jest może grupka osób, która grywa na takim serwerze Chciałbym serwer zmienić na DD2 typu najbardziej granych teraz. Czyli asysty, skiny itd. itp. może jakieś delikatne leczenie Chcę poznać waszą opinię, więc gracze DD2/admini niech się wypowiedzą. Edytowane 13 Stycznia 2019 przez Trivor 3 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jasiek Opublikowano 13 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Jestem jak Najbardziej za! Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Myślę, że to byłaby dobra inicjatywa, która przyciągnęła by graczy na serwer. Teraz dużo więcej osób woli grać na klasycznym 1.6 ze skinami, rangami, oraz dodatkami do SVIP'ów typu double jump. Najbardziej za Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Justyna. Opublikowano 13 Stycznia 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Jestem za. Wiem, że jest jeden już taki serwer, ale często full. Wtedy może ludzie wchodziliby na #2 ? Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 13 Stycznia 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Jaa jestem za ciekawiej by było @topka @ASH1996 @NagatoPRO @SuckaMah @.prest0 @Smuszinio Pilnujecie serwa to się wypowiedzcie Odnośnik do komentarza
Użytkownik Pupsik Opublikowano 13 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Jestem za! Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka nienormalna. Opublikowano 13 Stycznia 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Jestem za! Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 13 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 (edytowane) Jestem za właśnie na to czekałem ;D Ale tylko zwykła mapka dd2.. Edytowane 13 Stycznia 2019 przez NoMercy. Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik .prest0 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 (edytowane) Jeżeli ma to pomóc w rozwoju serwera, to dlaczego nie. Jestem za. //edit: a, no i jeżeli będą te skiny, fajnie byłoby, gdyby dałoby się je wyłączyć komendą /modele. //edit2: Jeżeli zostanie to już dodane, fajnie będzie dodać linie respa. Edytowane 13 Stycznia 2019 przez .prest0 Odnośnik do komentarza
Donator TiG3R Opublikowano 13 Stycznia 2019 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Ja również jestem Za!! + Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Pietrek90 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Jestem za jak najbardziej dobry pomysł jak ma to pomóc w rozwoju forum i serwera to tak Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 13 Stycznia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Po co dwa takie same serwery. Odnośnik do komentarza
Użytkownik 3wflowklika Opublikowano 13 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 1 minutę temu, AdeK napisał: Po co dwa takie same serwery. Myśle, że jakby dodano jakieś " delikatne leczenie" inne skiny które można byłoby wyłaczać to nie było by to samo, a tak jak ludzi ubywa to szkoda żeby serwer pusty stał Inicjatywa wiadomo zajebista Sam bym pykał Odnośnik do komentarza
Użytkownik F4NTOM Opublikowano 13 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 @trivor leczenie dodaj bez ograniczenia czyli że można od 1hp do 100 (bez żadnych blokad) tylko hp 100 max a najwyżej przy zabiciu vip/svip 10 normalnie hs 15. Rangi bym wyrzucił. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Brancu Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Ja to w sumie chętnie zobaczył bym chociaż jeden serwer Predator mod na świecie, nigdzie już takich nie ma :< A co do pomysłu. Jak najbardziej za Odnośnik do komentarza
Użytkownik topka Opublikowano 13 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Jestem jak najbardziej za, jeżeli to pomoże w rozwoju serwera, lecz ja osobiście nie lubię serwerów co mają modele z cs:go. Odnośnik do komentarza
Użytkownik topka Opublikowano 13 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Może zmieni się serwer z only DD2 i doda się jeszcze parę grywalnych map jak np. dobry nuke lub inferno Odnośnik do komentarza
Użytkownik SLEPNAC OD SWIATEL Opublikowano 13 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Ja bym proponował FFA z paroma mapkami typu d2 nuke inferno mirage + jakies asysty skiny leczenie i ew. jakies pluginy ciekawe 4fun oczywiscie bez przesady w ilosci , ktore moga przyciagnac ludzi a ktorych malo na innych sieciach serwerow zrobcie to z glowa Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Jestem za:p Jeśli ma to przyciągnąć graczy to czemu by nie spróbować Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ OLSZOVSKY Opublikowano 13 Stycznia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 (edytowane) Spoko opcja tylko,żeby nie nasrać tymi pluginami... Dodać leczenie jak najbardziej bez blokad. Wyrzucić mapę śnieżną. Rangi bym olał a modele tak jak presto wspominał,żeby można było wyłączyć. FFA to tylko dobre się trzymają a w tym przypadku byłaby taka sytuacja,że jest DD2 to będzie 25/32 zmiana na nuke i 10/32.Dam sobie obciąć głowę,więc lepiej zostać na jednej mapce. VIP'a od 22 do 6 rano można dać. Naprawić info na MIKROFONIE !! Odgłosy można dodać typu GODLIKE,UNSTOPABBLE etc. Na pewno nie szedłbym w x2 skok dla VIP'a też jakby co. Bezsensu jest też moim zdaniem linia raszu (kiedyś była a i tak muflony kampią) to tylko dynamikę gry psuje. Edytowane 13 Stycznia 2019 przez OLSZOVSKY Odnośnik do komentarza
Użytkownik cosmo6 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Jestem za. Na pewno 2x skoku bym nie dodawał gdyż poprostu zepsułoby to cały kontent dd2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ASH1996 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Moze byc Odnośnik do komentarza
Użytkownik Stalin Opublikowano 15 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Moje male 3 grosze. Jestem na nie Albo serwer klasyczny albo w druga strone. Osobiscie wole klasyczny I jak ktos wczesniej wspomnial po co dwa takie same serwery. Odnośnik do komentarza
Użytkownik raverson Opublikowano 20 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Dnia 13.01.2019 o 15:00, Trivor napisał: Jest to spowodowane tym, że serwery klasyczne dd2 odchodzą w zapomnienie i nikt już nie chce na takich grać. Jest może grupka osób, która grywa na takim serwerze No lepszej bajki jeszcze nie słyszałem.. Serwery konkurencyjne na spokojnie potrafią utrzymać 32/32 przez cały dzień i nie są one wypełnione zbędnymi głupstawmi typu leczenie czy podwójny skok. Twoja sugestia co do zmiany serwera nie jest nadwyraz konieczna. Nie jestem do końca przekonany, że dobrze przemyślałeś powód spadającego rankingu serwera. Odkąd gram tutaj, dalej jest błąd ze znikającymi modelami po oślepieniu przez gracza ze swojej własnej drużyny. Twoja niesamowita współpraca z graczami oraz angażowanie się w życie serwera jest poniżej zera, a administrację dobierasz na podstawie tego, kto zapłaci składkę (Heh, nie mam co do tego bólu dupy, wiem jak to działa, lecz nie o tym mowa). Sam zapracowałeś na wizerunek serwera swoimi bezintersownymi decyzjami, przez co już nieco dużą grupkę osób straciłeś. Jeżeli dalej będziesz tak robił, to nawet zmiana serwera z klasycznego na jakikolwiek inny ci nie pomoże. Osobiście nie będę miał zamiaru dalej grać po przeprowadzeniu większych zmian, w tym wypadku będę życzył powodzenia (o ile cokolwiek zmienisz na lepsze), choć jest kilka bajerów o które można wzmocnić nawet klasyczny serwer. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik retr0.0 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Witam, na tym forum, jak i serwerze jestem dokładnie od wczoraj. Jednak ogólnie gram sporo w CS, jak i również byłem administratorem na innej serwerowni, ale do rzeczy... Moim zdaniem serwer jest całkiem dobry, skiny oraz asysty jak najbardziej na plus, darmowy VIP dla graczy steam powinien zostać, dodatkowo mógłby zostać dodany S-VIP, co zwiększy zyski serwera, które mogłyby zostać przekazane w jakiejś części na jego dalszy rozwój, a oto co moim zdaniem powinien taki oferować poza bonusami zwykłego VIP'a: - specjalny model postaci - specjalne skiny wyłącznie dla S-VIP'a - dodatkowy kevlar, powiedzmy 150 zamiast 100 (różnica niewielka, ale gracze lubią liczby i statystyki ) - dodatkowy skok poza tym uważam, że przydałaby się "strefa rashu" oraz jakieś dobrze przemyślane rangi (przemyślane, to znaczy tak żeby gracz odczuł satysfakcję z tego, że awansował, na kolejną, a nie przeszedł z "lamusa" na "ciotę" jak to na niektórych serwerach jest zrobione). Jest to tylko moja luźna sugestia, nie próbuję niczego Wam narzucać, dlatego wszelkie niepotrzebne uwagi zostawcie dla siebie. Dzięki i pozdrawiam ! 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi