Użytkownik B O R S U K Opublikowano 26 Października 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 Dostałem bana bo adminowi zwróciłem uwage ze gra n a aimie to mnie zwyzywał i ban prenametny @ Opiekun 1.6 AIM/AWP [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.StrefaSkilla.pl [AMXBans] Powod: 'na życzenie pierdolonego dałna ciągnij druta flecie' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_1:0:41971102' [AMXBans] Twoje IP: '31.0.35.98' [AMXBans] =============================================== [CSXGuard] MOTD: Blocked 'B O R S U K' dostal bana @ Admin CS 1.6 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 26 Października 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 Co tu się wydarzyło XD @ E+mini ?? Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 27 Października 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Października 2023 Jak wyjaśnisz ten temat ? IP sprawdziłem twoje z tamtym zbanowanym i bardzo dziwne, że oba adresy są do siebie tak podobne wręcz prawie takie same. (Różnica ostatnich cyfr) Jak to wytłumaczysz? 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 28 Października 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Października 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi