Użytkownik∙ WariatPolska Opublikowano 26 Października 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 (edytowane) Nick z CS:Wariat;) POLSKA Admin banujący:Błaszczyk Serwer:dd2 Data zdarzenia:26.10.2023 Steamid: STEAM_0:1:37473114 Opis sytuacji: a po pierwsze to dostaje mute na nie wiadomo ile zawsze info piękne daje a tu takie rzeczy chyba patafianów za adminów wybieracie=D ELO [ Silver elite master ] *SVIP* *DEAD* BOYKA : Polska mama pozwala Ci o tej porze grac w gry jak rano masz do szkoly? Waldas killed mam dobry nick with m4a1 [ Silver II ] *SVIP* *DEAD* pati : aha Carreras killed Waldas with ak47 [ Gold nova II ] *SVIP* *DEAD* Wariat;) POLSKA : boyka sluchaj a najlepsze jest to jak poznalem twoja matke ραυℓιηкα killed Humbak with ak47 [SVIP Na zawsze] SVIP na zawsze kosztuje 50zl Kupisz go kontaktujac sie z Trivor /kontakt lub /svip [ Gold nova II ] *SVIP* *DEAD* Wariat;) POLSKA : jak ja ru**am to mi mowi ze twoj stary cie w kondonie wywiesil za okno [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.StrefaSkilla.pl [AMXBans] Powod: 'obraza roziny' [AMXBans] Dlugosc bana: '1 tydzien' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:37473114' [AMXBans] Twoje IP: '185.150.236.121' [AMXBans] =============================================== [ Silver elite master ] *SVIP* *DEAD* BOYKA : ale odrobiles lekcje? [ Gold nova II ] *SVIP* *DEAD* Wariat;) POLSKA : i tak powstales Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Edytowane 26 Października 2023 przez WariatPolska Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 26 Października 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 @ Błaszczyk 24h 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 26 Października 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 (edytowane) No jak widać sam się wyjaśnił w skardze, co żle zrobił, i czym to poskutkowało [ Gold nova II ] *SVIP* *DEAD* Wariat;) POLSKA : boyka sluchaj a najlepsze jest to jak poznalem twoja matke Waldas killed mam dobry nick with m4a1 Carreras killed Waldas with ak47 [SVIP Na zawsze] SVIP na zawsze kosztuje 50zl Kupisz go kontaktujac sie z Trivor /kontakt lub /svip ραυℓιηкα killed Humbak with ak47 [ Gold nova II ] *SVIP* *DEAD* Wariat;) POLSKA : jak ja rucham to mi mowi ze twoj stary cie w kondonie wywiesil za okno Tak mutuje cię bo ja mam tylko tutaj admina, nikt więcej xd Ciągnąć to się możesz jedynie za moim bolidem. Cieszy cię wyzywanie matek itp?, taki dorosły jesteś, a zachowujesz się jak gimnazjalista Edytowane 26 Października 2023 przez Błaszczyk 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ WariatPolska Opublikowano 26 Października 2023 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 ale w czym tym masz problem palancie skoro gosciu sam zapytał o moją rodzine wiec sie ciagnij malolat bo myslisz ze kim ty jestes zeby kozaka zgrywac trzymaj sie regulaminu i tyle patafianie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ WariatPolska Opublikowano 26 Października 2023 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 dodam ze mutujesz mnie na zawsze i na zyczenie sobie odmutujesz wiec ciag druta 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 26 Października 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 Dowód w postaci "demka" LINK ---> https://www.mediafire.com/file/w4xnwgc64ka3la5/Wariat-_Polska.dem/file 7 :00 - Wariat;) POLSKA : mozg jak ty nawet nie wiesz co to jest 7:43 - Wariat;) POLSKA : sklej morde 10:43 - Wariat;) POLSKA : dupy wiecej dawaj 13:45 - Wariat;) POLSKA : boyka sluchaj a najlepsze jest to jak poznalem twoja matke 13:55 - Wariat;) POLSKA : jak ja rucham to mi mowi ze twoj stary cie w kondonie wywiesil za okno %%% Wariat;) POLSKA : i tak powstales ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- //. Jako że byłeś kilkakrotnie zbanowany między innymi " Słowa, Kultura" - a także postaci dowodów po przez "demko" //... to nie ma ultimatum.. Ps. - @ Błaszczyk - patrząc na demko to na prawdę dziwię się że jako ADMIN na " SPECT" - nie reagujesz na słownictwa graczy... ( Mam nadzieję że zwrócisz na to uwagę ) BAN ZOSTAJE. 1 1 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 26 Października 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 1 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi