Sponsor DiaBliK Opublikowano 26 Października 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 1. Twój nick: SQ_Secretive 2. Nick oskarżonego: BOYKA 3. IP/SID oskarżonego: STEAM_0:0:506556777 4. Data i czas zdarzenia: --- 5. Powód skargi: Brak Kultury, Prowokacja 6. Opis sytuacji: Po przez sprawdzenie demka. 7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): https://www.mediafire.com/file/w4xnwgc64ka3la5/Wariat-_Polska.dem/file 0:53 - boyka 7:44 - boyka 12:15 - boyka //. Jesteś osobą wulgarną oraz brak szacunku dla graczy. Widzę że bardzo lubisz prowokować ludzi i się przechwalać jakiego to nie masz... .// Twoje bany ---> Jako że masz kilkanaście banów za KULTURE, Nakładam Bana na Tydzień, - Jeżeli się to powtórzy, tak informacja dla @ Admin CS 1.6 ONLY DD2 - Ban już nie poleci na tydzień tylko na Miesiąc lub zgłosić do Właściciela @ Trivor 5 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 27 Października 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Października 2023 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi