Użytkownik GrAnTeSsO Opublikowano 27 Października 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Października 2023 Witam, od bardzo długiego czasu zauważyłem -i nie tylko ja, że only dd2 jest postawiony na radzieckim albo północnokoreańskim hostingu. Do południa w miare jest, ale potem? koszmar. Wcześniej myślałem że to wina kompa, ściagałem różne wersje, to samo było. Potem sie dowiedziałem że to nie tylko u mnie tak jest. Czy my płacimy za zacinającą sie gre? Nie wiedziałem że na najtanszym z mozliwych hostingów jest ulokowany serwer. Zapraszam do oglądania - https://easyupload.io/sq82ro 6 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Oro Koroner Opublikowano 28 Października 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Października 2023 Osobiście pamiętam, gdy grywałem na serwerze ponad rok temu, problem był ten sam i widzę, że chyba nic się nie zmieniło. Nawet były ubt-ek slajden zrezygnował, bo serwer przycinało, także to nie jest pojedyńcze wylewanie żali, tylko spora część osób się skarży, więc fajnie byłoby zrobić jakieś poczynania w tym kierunku. Jest serio parę dobrych hostingów (przykład pukawka lub HostPlay). 1 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 28 Października 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 28 Października 2023 No w końcu to ktoś napisał, zgodzę się z tym że są lagi jak skurwensyn, Czasami jest dobrze jak dzieci koreańskie spią, ale czasami jest TRAGEDIA 3 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 28 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2023 4 godziny temu, Oro Koroner napisał: Jest serio parę dobrych hostingów (przykład pukawka lub HostPlay). No serwer jest na pukawce 1 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Oro Koroner Opublikowano 28 Października 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Października 2023 @ LAN CIECHOCINEK 2K2 Nie wiedziałem, że jest postawiony na pukawce. Dużo serwerów na których grałem było na pukawce i wszystko chodziło plynnie. Ewidentnie coś jest z serwerem lub hostingiem, skoro bardzo dużo osób zglasza, że serwer przycina. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 30 Października 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Października 2023 @ Trivor Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 30 Października 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Października 2023 Skoro W DZIEN NIE PRZYCINA, A WIECZOREM PRZYCINA mimo, ze i tak jest zawsze 32/32 to nie wina serwera tylko infastruktury pukawki. Napisze do nich. Czyli podsumowujac w nocy/ w dzien, mimo 32/32 nie zamula, a pod wieczor zamula, tak? Skacze ping czy zamula, bo zamula? 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ALCMDZ Opublikowano 30 Października 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Października 2023 1 godzinę temu, Trivor napisał: Skoro W DZIEN NIE PRZYCINA, A WIECZOREM PRZYCINA mimo, ze i tak jest zawsze 32/32 to nie wina serwera tylko infastruktury pukawki. Napisze do nich. Czyli podsumowujac w nocy/ w dzien, mimo 32/32 nie zamula, a pod wieczor zamula, tak? Skacze ping czy zamula, bo zamula? Na codzie jest podobnie ale tylko tam chodzi o skok pingu np z 9-21 na 21-45 i tylko na niektórych mapach miedzy 18:00-20:00 , tylko no to cod to tam ma prawo być czasem więcej pingu i zaznaczam przy 32/32 jak jest 25-28 to nie ma tego problemu. (Chodzi mi głownie o PING, spowodowany zapewne spadkiem FPS servera podczas rozgrywki zamisat miec 170-250 to jest np: 60-150) a jesli chodzi o sama rozgrywke to stale fpsy/ zero lagow podczas biegania,strzelania. A ten kto laguje czy ma ping to niewazne jakie sa pingi dalej bedzie lagowal i mial ping , ale fakt na DD2 wieczorem mam jakies input lagi, czemu? Chu go wi, moje spostrzeżenie wyzej opisane. i ogolnie mimo tego ping na dd2 to 1-6 u mnie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik GrAnTeSsO Opublikowano 30 Października 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Października 2023 (edytowane) W dzień mniej laguje, choć i czasem sie zdarza odwrotnie, ale wieczory? Wczoraj bylo w miare ale np.teraz? teraz to wgl grac sie nie da edit:Pingu nie sprawdzałem ale to i tak nie jest problem z mojej strony (ping 15-25) Edytowane 30 Października 2023 przez GrAnTeSsO Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 13 Listopada 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 W dniu 30.10.2023 o 19:02, Trivor napisał: to nie wina serwera tylko infastruktury pukawki. Napisze do nich. @ Trivor - I jak? jest jakaś szansa aby to naprawić. 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 13 Stycznia 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2024 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi