Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Ja za to płace?!

GrAnTeSsO

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Witam, od bardzo długiego czasu zauważyłem -i nie tylko ja, że only dd2 jest postawiony na radzieckim albo północnokoreańskim hostingu. Do południa w miare jest, ale potem? koszmar. Wcześniej myślałem że to wina kompa, ściagałem różne wersje, to samo było. Potem sie dowiedziałem że to nie tylko u mnie tak jest. Czy my płacimy za zacinającą sie gre? Nie wiedziałem że na najtanszym z mozliwych hostingów jest ulokowany serwer. Zapraszam do oglądania - https://easyupload.io/sq82ro

• Lubię to! 6
  • Ha ha 2
  • Użytkownik

Osobiście pamiętam, gdy grywałem na serwerze ponad rok temu, problem był ten sam i widzę, że chyba nic się nie zmieniło. Nawet były ubt-ek slajden zrezygnował, bo serwer przycinało, także to nie jest pojedyńcze wylewanie żali, tylko spora część osób się skarży, więc fajnie byłoby zrobić jakieś poczynania w tym kierunku. Jest serio parę dobrych hostingów (przykład pukawka lub HostPlay).

• Lubię to! 1
  • Premium
Premium

No w końcu to ktoś napisał, zgodzę się z tym że są lagi jak skurwensyn, Czasami jest dobrze jak dzieci koreańskie spią, ale czasami jest TRAGEDIA 

• Lubię to! 3
4 godziny temu, Oro Koroner napisał:

Jest serio parę dobrych hostingów (przykład pukawka lub HostPlay).

No serwer jest na pukawce :KEKL:

• Lubię to! 1
  • Ha ha 3
  • Użytkownik

@ LAN CIECHOCINEK 2K2  Nie wiedziałem, że jest postawiony na pukawce. Dużo serwerów na których grałem było na pukawce i wszystko chodziło plynnie. 

Ewidentnie coś jest z serwerem lub hostingiem, skoro bardzo dużo osób zglasza, że serwer przycina.

• Właściciel
Właściciel

Skoro W DZIEN NIE PRZYCINA, A WIECZOREM PRZYCINA mimo, ze i tak jest zawsze 32/32 to nie wina serwera tylko infastruktury pukawki. Napisze do nich.

Czyli podsumowujac w nocy/ w dzien, mimo 32/32 nie zamula, a pod wieczor zamula, tak?

Skacze ping czy zamula, bo zamula?

• Lubię to! 2
  • Użytkownik
1 godzinę temu, Trivor napisał:

Skoro W DZIEN NIE PRZYCINA, A WIECZOREM PRZYCINA mimo, ze i tak jest zawsze 32/32 to nie wina serwera tylko infastruktury pukawki. Napisze do nich.

Czyli podsumowujac w nocy/ w dzien, mimo 32/32 nie zamula, a pod wieczor zamula, tak?

Skacze ping czy zamula, bo zamula?

Na codzie jest podobnie ale tylko tam chodzi o skok pingu np z 9-21 na 21-45 i tylko na niektórych mapach miedzy 18:00-20:00 , tylko no to cod to tam ma prawo być czasem więcej pingu i zaznaczam przy 32/32   jak jest 25-28 to nie ma tego problemu.
(Chodzi mi głownie o PING, spowodowany zapewne spadkiem FPS servera podczas rozgrywki zamisat miec 170-250 to jest np: 60-150) a jesli chodzi o sama rozgrywke to stale fpsy/ zero lagow podczas biegania,strzelania.

A ten kto laguje czy ma ping to niewazne jakie sa pingi dalej bedzie lagowal i mial ping :peposhrug:  , ale fakt na DD2  wieczorem mam jakies input lagi, czemu?  Chu go wi, moje spostrzeżenie wyzej opisane. i ogolnie mimo tego ping na dd2 to 1-6   u mnie.

CQVB4kB.png

• Użytkownik

W dzień mniej laguje, choć i czasem sie zdarza odwrotnie, ale wieczory? Wczoraj bylo w miare ale np.teraz? teraz to wgl grac sie nie da

edit:Pingu nie sprawdzałem ale to i tak nie jest problem z mojej strony (ping 15-25)

Edytowane przez GrAnTeSsO
  • 2 tygodnie później...
  • Sponsor
SPONSOR
W dniu 30.10.2023 o 19:02, Trivor napisał:

to nie wina serwera tylko infastruktury pukawki. Napisze do nich.

@ Trivor  -  I jak? jest jakaś szansa aby to naprawić. 

F59qQPh.gif.d5abfd58052e8642e5cfbffee124db7f.gif

🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany.
🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀
Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥

• 1 miesiąc temu...
  • Premium
Premium

rozwiazany.png

Pozdrawiam Sławomir Mentzen.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]