Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[Zamknięty] Odnośnie ArcegoBM.

ArcyBM

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony

Mam pytanie, właściwie do Was wszystkich. Od dłuższego czasu zauważam i doświadczam jakby moja obecność nie robiła na nikim wrażenia, tak jakby mnie nie było. Tym razem wychodzę do Was z pewną inicjatywą, cały czas chodzi mi po głowie powód mojej degradacji. Nie umiem się z tym pogodzić, bo wiem, że swoją pracę wykonywałem staranie i sumiennie. Może wszedłem w małą sprzeczkę z @NaturalnY, ale nie traktowałem tego poważnie jak takiej naszej każdej śmiesznej gadki, jednakże on to odebrał całkiem poważnie...

Moje pytanie brzmi, czy są ludzie, którzy jeszcze powierzyli by mi rangę Moderator? Mianowicie proszę Was, wszystkich forumowiczów o wypowiedzenie się, czy widzicie mnie w roli Moderatora, jest to dla mnie ważna opinia, być może dla niektórych śmieszna, ale nie daje mi to spokoju. Dzięki i pozdrawiam :)

image.png.2b4505a052c2c95eaf1396f4e04b1be2.png

Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl

Zapraszamy na nasze serwery!

Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!!

• Zasłużony

Jak dla mnie bardzo dużo robiłeś. Nie znam powodu degradacji, także więcej się nie wypowiem :P

• Lubię to! 1

76561198064043742.png

• Użytkownik

Jak najbardziej że tak! :D
Chociaż nie wiem czy jest sens :) Teraz dostałeś powód żeby przejrzeć na oczy jak to wygląda :D są równi i równiejsi pamiętaj :)

• Dzięki 1
  • Użytkownik∙

Tak byłeś bardzo dobrym Moderatorem pomagałeś wszystkim jak był problem ze wszystkimi miałeś kontakt ja jestem za tym i proszę was wszystkich o daniu szansę na powrót kolegi @ArcyBM na Moderatora bo Pan @NaturalnY  trochę zbyt za szybko zabrał .  ja widzę cię z rangą zielonego Moderatora :) bo zawsze byłeś i będziesz z nami i zależy ci na tym i błędy popełniamy i trzeba szansę dać  w tym miejscu proszę  @AdeKo daniu szansy na Moderatora bo Kolega naprawdę dużo robi na forum i ogóle proszę cię całego serca :) o rozpatrzenie wszystkiego :) Pozdrawiam ...... Pietrek 

• Super 1
  • Użytkowniczka

Myślę, że temat zbędny. Jak miałeś spinkę z Naturalnym, to trzeba to sobie wyjaśnić na ts i tyle. 

• Ha ha 1
  • Użytkownik

Jednak że znam bardzo dobrze @NaturalnY można by powiedzieć że od początku tej sieci, to wiem że dobrze uczynił. 

Chodź może i zabrzmi to śmiesznie lecz nie znam nawet wszelakich szczegółów zaistniałej sytuacji. Lecz wiem że DyLu zbyt pochopnie nie podejmuje dcyzji. 

Co do twojej osoby: ( Wybacz jest to moja opinia ) 

- Jak dla mnie to dostałeś Moda z dupy ( za przeproszeniem ) po nim obrosłeś w piórka i zacząłeś się do każdego pruć/ cisnąć ( mówię tu o tych co z nimi nie potrafiłeś się dogadać, bądź co bądź nie nadawaliście na tych samych falach). 

- Zbędne warny i bloki na czatbox. prawdę mówiąc bez jakiej kol-wiek sensownej informacji 

2 godziny temu, ArcyBM napisał:

Od dłuższego czasu zauważam i doświadczam jakby moja obecność nie robiła na nikim wrażenia, tak jakby mnie nie było.

Przepraszam ale zacytuję to,  wybacz no ale prócz zbędnego spamu na czb nie robiłeś nic to prawda, no przepraszam, parę "close" tematów :) 

Może wszedłem w małą sprzeczkę z @NaturalnY, ale nie traktowałem tego poważnie

Przepraszam, ale jest to osoba od ciebie wyższą ranga i nawet jeżeli się znacie czy też nie to jakiś szacunek powinien być ... 

Chodzi tu o dobro sieci a nie o "znajomosc" co będzie jak wbije taki user na forum i widzi jak Moderator cisnie i jedzie po Administratorze ?! Takie rozmowy to można na pw. ... 

Moje pytanie brzmi, czy są ludzie, którzy jeszcze powierzyli by mi rangę Moderator?

Szczerze? Ja bym ci nie powierzył ... już pokazałeś na co cię stać... Prowokujesz innych a sam na tym najgorzej wychodzisz. 

Ps. szkoda że to wszystko dopiero teraz wychodzi. :/ 

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1

06849937492497786438.gif.b02bf47a928ea5323c1b6889f0d9243a.gif

• Użytkownik∙

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Temat Zamknięty.

onDOqcR.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

• 4 lata później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]