Sponsor DiaBliK Opublikowano 1 Listopada 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 Twój nick: SQ_SECRETIVE Nick oskarżonego: @ WariatPolska Powód skargi: Obraza Administracji Opis sytuacji: Piszę skargę dlatego że takie zachowanie nie tylko świadczy o braku szacunku wobec administracji a także wielokrotnie wykazuje całkowite lekceważeniem i decyzje podejmowanych przez administrację, takie zachowanie tworzy toksyczną atmosferę na forum a także na serwerze Only DD2. Rozumiem że wolność słowa jest ważna, ale nigdy nie powinna odbywać się kosztem braku szacunku i obrazy Administracji. Dla sprawnego funkcjonowania czy na serwerze czy na forum prosiłbym poważnie potraktować tą skargę i podjąć odpowiednie działania w celu zaradzenia złego zachowania. Może to obejmować tymczasowe zawieszenia, a nawet stały zakaz wchodzenia na serwer oraz na forum. Data i godzina zdarzenia: 5:20 - 1.11.2023 Miejsce zdarzenia: Chatbox Coś od siebie: ---- Dowody: 2 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 1 Listopada 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 Nie pierwszy raz widzę, że jego zachowanie woła o pomstę do nieba. Jak nie wyzwiska w czyjąś stronę, to wiecznie robienie burdy na forum. Odpocznie sobie od forum na 7 dni może czegoś go to nauczy. 3 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 1 Listopada 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi