Użytkownik Mike123 Opublikowano 1 Listopada 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 (edytowane) Witam Mimo że do Grudnia i Świąt jeszcze miesiąc/2 powoli trzeba myśleć w jaki sposób wprowadzić świąteczny/zimowy klimat na serwer. 1 Mapa De_Dust2_Snow - Doda fajny klimacik zimowy ale mozna tez ją ozdobić w jakieś świąteczne rzeczy. Mogła by być ogrywana na zmiane ze zwykłym Dustem. 2 Świąteczne Rsy- Myślę że to już tradycja jeśli chodzi o Grudzień i Święta 3 Jakaś Choinka jako bomba C4 ?- Zawsze to doda taki mały klimat 4 Padający śnieg ? też to jest jakieś urozmaicenie a jest możliwość wyłączenia 5 Granaty jako śnieżki 6 Może jakiś konkurs na top 15 ? Edytowane 1 Listopada 2023 przez Mike123 7 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 10 Listopada 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2023 Co myślicie @ Admin CS 1.6 ONLY DD2 - Jakie jest wasze zdanie? 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 10 Listopada 2023 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2023 1. Jakaś śnieżna mapka w porządku, ale tak co 2 mapy moim zdaniem. 2. Tak, ale na przemian z tymi nieświątecznymi. 3. Zależy jak się zapatrują na to inni gracze/admini, w porządku. 4. Spoczko pomysł, tylko tak jak mówisz z możliwością wyłączenia go, ponieważ niektórych użytkowników może to denerwować. 5. Jestem za. 6. Oczywiście, jakiś świąteczny na svipa/skoki/tag przed nickiem czy może nawet jakąś odznakę na forum za wysokie miejsca, kto wie . 1 Odnośnik do komentarza
Premium dope 333 Opublikowano 11 Listopada 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2023 1. Za. 2. Nie używam, także mi to obojętne. 3. Obojętne nie zwracam uwagi za bardzo na modele.. 4. Jeśli śnieg nie będzie powodować lagów itd.. na serwerze, owszem. 5. Jak już,(choinka) paka, śnieg to czemu i nie śnieżki.. 6. Konkurs, jak najbardziej za.. jest wielu użytkowników których na pewno to zachęci. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 12 Listopada 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2023 Wszystkie propozycje to stare i znane klasyk, na każdym serwerze praktycznie były. Jestem za wszystkimi, aczkolwiek co do punktu 4 - proponowałbym wyłączyć np skiny na ten czas, bo płaczki ze słabymi kompami/słabym internetem będą płakać że im laguje. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik smOrf Opublikowano 12 Listopada 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2023 Jak dla mnie wszystko na +, zawsze to jakaś odskocznia od codzienności. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik DESTRO1G Opublikowano 13 Listopada 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 jeśli mogę coś od siebie dodać, mimo iż nie należe do administracji. NIEKTÓRZY ludzie, nie większość narezka na to że w niektórych momentach strasznie laguje serwer i podnosi ping. mieliśmy przykład już przy okazji "święta" hallowen że to jednak nie wychodzi na dobre za bardzo zaśmieca serwer 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 20 Listopada 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2023 W dniu 1.11.2023 o 14:31, Mike123 napisał: 1 Mapa De_Dust2_Snow - Doda fajny klimacik zimowy ale mozna tez ją ozdobić w jakieś świąteczne rzeczy. Mogła by być ogrywana na zmiane ze zwykłym Dustem. * Jak najbardziej mapa świąteczna "klasyczna De_Dust2_Snow" 2 Świąteczne Rsy- Myślę że to już tradycja jeśli chodzi o Grudzień i Święta * Co do Rs'y będzie to wskazane. 3 Jakaś Choinka jako bomba C4 ?- Zawsze to doda taki mały klimat * W tej kwestii będą lagi serwer a nam tego nie potrzeba. 4 Padający śnieg ? też to jest jakieś urozmaicenie a jest możliwość wyłączenia * Tu tak samo, będą lagi jeżeli takie dodatki dodamy. 5 Granaty jako śnieżki * Jak najbardziej ale będzie to mieszanina z zwykłym dustem.. ( zobaczymy ) 6 Może jakiś konkurs na top 15 ? * Jak najbardziej do realizacji. Edytowane 1 Listopad przez Mike123 // @ Trivor - Opinia? 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 26 Listopada 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 Roundsoundy jak i sama mapa zimowa będą dodane na serwer tak jak to miało miejsce w poprzednie święta. Choinka zamiast paki i śnieżki - nad tą propozycją również możemy pomyśleć chyba, że wpłynie ona negatywnie na samą rozgrywkę i będzie, to obciążało serwer, ale w tym temacie muszę się jeszcze rozeznać. 2 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 26 Listopada 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi