Użytkownik hadezbtw Opublikowano 2 Listopada 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 Wierzycie w życie w raju czy w reinkarnację? 4 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 2 Listopada 2023 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 Nie mam opinii. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Młodyy Opublikowano 2 Listopada 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 Wierzę że obie te rzeczy istnieją 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Oro Koroner Opublikowano 2 Listopada 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 Pewnie 4 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 2 Listopada 2023 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 Tak, życie po śmierci jest już udowodnione 4 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka czerwonka Opublikowano 2 Listopada 2023 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 Reinkarnacja 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Levi Opublikowano 2 Listopada 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 Żadne z powyższych na ten moment. 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 2 Listopada 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 Reinkarnacje 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 2 Listopada 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 Myślę, że w jakiś sposób oba te określenia są trafne i coś po śmierci na pewno jest, ale co tego pewnie nigdy się nie dowiemy. Przytoczę tutaj taki cytat wyciągnięty z neta: "Wiele rzeczy na świecie jest dla nas nieznanych, wielu wciąż nie rozumiemy. Tak jest też ze śmiercią, o której wiemy tyle, że kiedyś nadejdzie, ale co po niej jest zapewne nie dowiemy się nigdy" 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik tomori Opublikowano 2 Listopada 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 Jedno i drugie 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik julianp Opublikowano 3 Listopada 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2023 Jestem pozytywnie zaskoczony że aż kilka osób napisało że jedno i drugie Podobno są różne rodzaje tak zwanego nieba. Najniższe czyli poczekalnia między wcieleniami dla w miarę dobrych osób które jednak się niczym szczególnym nie wykazały. Potem są wyższe niebiańskie krainy w których się jest długo ale jeszcze trzeba z nich kiedyś wrócić. No i są te ostateczne zarezerwowane dla osób o wyjątkowej dobroci/osiągnięciach dla ludzkości/osób które uzyskały oświecenie, które są już poza kołem reinkarnacji i z których można dobrowolnie zejść niżej żeby pomagać ludziom jak to zrobili np Jezus czy Budda 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik hadezbtw Opublikowano 5 Listopada 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi