Użytkownik Ichigo Opublikowano 2 Listopada 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 Imię: Kamil Wiek (dokładna data urodzenia): 14.02.2002 Doświadczenie: W kwestii doświadczenia jeśli mam być szczery to jakiegoś mocnego lub wieloletniego stażu nie mam bo od zawsze parałem się głównie grafiką na forach, ale jeśli chodzi o typerke to zajmowałem się tylko koszykówką i ręczną . Nie sądzę też by źle mi to wychodziło ponieważ nie widziałem nigdy żadnego złego słowa na mój temat jeśli chodzi o typerke. Dlaczego chcesz zostać typerem?: Dlaczego? Szczerze mówiąc to raczej dlatego że czuję się nie swój gdy nie mam nic do roboty, niema w grafice za dużo pracy, wcześniej trochę postały bo miałem pewne problemy ale się uporałem z nimi i chciałbym zajmować się koszykówką która stoi i być może ręczną jeśli kiedykolwiek by była. Jestem również świadomy tego że jestem tutaj krótko i pcham się od razu na kolejną rangę, ale chciałbym się przydać skoro są braki w dziedzinach sportu jak właśnie np. koszykówka. Mógłbym dodatkowo pomóc komuś lub wyręczyć kogoś w innych dziedzinach jeśli byłby jakiś problem. Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?: Koszykówka tak jak pisałem i piłka ręczna jeśli byłaby możliwość dodania. 2 6 Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 2 Listopada 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 +doswiadczenie +wiek +brak ludzi od kosza +chec pomocy -krotki staz Mysle ze jadnak warto dac ci szanse wiec moje zdanie to: TAK 2 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 2 Listopada 2023 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 Jestem jak najbardziej za, już mówię dlaczego. Jesteś bardzo ogarnięta osobą, ze swoich obowiązków wywiązujesz się jak najlepiej. Podanko schludne i konkretne. Nie mamy aktualnie nikogo kto zajmował by się tymi dziedzinami, a brakuje nam osób do tego. Typerka nie jest trudną rangą, powiedziałbym, że nawet banalną. Dodatkowa para rąk się zawsze przyda. Masz moje tak ;). 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik tomori Opublikowano 2 Listopada 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 +wiek +brak typera od kosza +wykonywanie dotychczasowych obowiązków + chęć pomocy Nic tylko brać. Jestem jak najbardziej na tak. Powodzenia!! 2 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 4 Listopada 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2023 Przyjmuje na okres próbny 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 4 Listopada 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2023 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi