U偶ytkownik Ichigo Opublikowano 2 Listopada 2023 U偶ytkownik Udost臋pnij Opublikowano 2 Listopada 2023 Imi臋:聽Kamil Wiek (dok艂adna data urodzenia):聽 14.02.2002 Do艣wiadczenie:聽 W kwestii do艣wiadczenia je艣li mam by膰 szczery to jakiego艣 mocnego lub wieloletniego sta偶u nie mam bo od zawsze para艂em si臋 g艂贸wnie grafik膮 na forach, ale je艣li chodzi o typerke to zajmowa艂em si臋 tylko koszyk贸wk膮 i r臋czn膮 . Nie s膮dz臋 te偶聽 by 藕le mi to wychodzi艂o poniewa偶 nie widzia艂em nigdy 偶adnego z艂ego s艂owa na m贸j temat je艣li chodzi o typerke.聽 Dlaczego chcesz zosta膰 typerem?:聽 Dlaczego?聽 Szczerze m贸wi膮c to raczej dlatego 偶e czuj臋 si臋 nie sw贸j gdy nie mam nic do roboty, niema w grafice za du偶o pracy, wcze艣niej troch臋 posta艂y bo mia艂em pewne problemy ale si臋 upora艂em z nimi i chcia艂bym zajmowa膰 si臋 koszyk贸wk膮 kt贸ra stoi i by膰 mo偶e r臋czn膮 je艣li kiedykolwiek by by艂a. Jestem r贸wnie偶 艣wiadomy tego 偶e jestem tutaj kr贸tko i pcham si臋 od razu na kolejn膮 rang臋, ale chcia艂bym si臋 przyda膰 skoro s膮 braki w dziedzinach sportu jak w艂a艣nie np. koszyk贸wka. M贸g艂bym dodatkowo pom贸c komu艣 lub wyr臋czy膰 kogo艣 w innych dziedzinach je艣li by艂by jaki艣 problem.聽 Jak膮 dyscyplin膮 sportu chcesz si臋 zaj膮膰?: Koszyk贸wka tak jak pisa艂em i pi艂ka r臋czna je艣li by艂aby mo偶liwo艣膰 dodania.聽 2 6 Odno艣nik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 2 Listopada 2023 Premium Premium Udost臋pnij Opublikowano 2 Listopada 2023 +doswiadczenie +wiek +brak ludzi od kosza +chec pomocy -krotki staz 聽 Mysle ze jadnak warto dac ci szanse wiec moje zdanie to: TAK 2 1 聽 聽 聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 2 Listopada 2023 Junior Admin Junior Admin Udost臋pnij Opublikowano 2 Listopada 2023 Jestem jak najbardziej za, ju偶 m贸wi臋 dlaczego. Jeste艣 bardzo ogarni臋ta osob膮, ze swoich obowi膮zk贸w wywi膮zujesz si臋 jak najlepiej. Podanko schludne i konkretne. Nie mamy aktualnie nikogo kto zajmowa艂 by si臋 tymi dziedzinami, a brakuje nam os贸b do tego. Typerka nie jest trudn膮 rang膮, powiedzia艂bym, 偶e nawet banaln膮. Dodatkowa para r膮k si臋 zawsze przyda. Masz moje tak ;). 1 2 Odno艣nik do komentarza
U偶ytkownik tomori Opublikowano 2 Listopada 2023 U偶ytkownik Udost臋pnij Opublikowano 2 Listopada 2023 +wiek +brak typera od kosza +wykonywanie聽 dotychczasowych obowi膮zk贸w + ch臋膰 pomocy Nic tylko bra膰. Jestem jak najbardziej na tak. Powodzenia!! 2 2 聽 聽 聽聽 聽 Odno艣nik do komentarza
Zas艂u偶ony Hana_Montana Opublikowano 4 Listopada 2023 Zas艂u偶ony Udost臋pnij Opublikowano 4 Listopada 2023 Przyjmuje na okres pr贸bny 1 1 1 聽 Odno艣nik do komentarza
Zas艂u偶ony Hana_Montana Opublikowano 4 Listopada 2023 Zas艂u偶ony Udost臋pnij Opublikowano 4 Listopada 2023 1 聽 Odno艣nik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi