Użytkownik Devon Opublikowano 3 Listopada 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2023 (edytowane) Twój nick: ᵈᵉᵛᵒⁿ Nick oskarżonego: TRAPER ROKU Powód skargi: Brak kultury, obraza rodzica, zezwierzęcenie Opis sytuacji: W momencie gdy na serwerze byłem ja oraz J@ zaczęło mu się nudzić więc zaczął z kolegą robić syf miałczeć i drzeć p***e, dostali na sayu upomnienie po czym ich rycie godowe jedynie się nasiliło. Po kolejnym razie dostali bana na 30 min, powód? adekwatny do ich ilorazu inteligencji więc Traper wjechał mi na rodzica. Sugeruję ban na tydzień i mute na kolejny tydzień po powrocie, wystarczy spojrzeć w bansa, chłop niezle odklejony, on i jemu podobni którzy robią zwierzyniec na serwerze z Michałkiem Skrzetuskim, husarzem od siedmiu boleści na czele. Może jakbyś te urocze życzenia w moją stronę skierował to w zależności od humoru był ci darował, ale pewnych rzeczy się nie mówi i tutaj przegiąłeś pałę i ty i twoja banda będzie za te jęki przeze mnie od teraz surowo karana, nawet nie piśniesz. Data i godzina zdarzenia: Dziś jakoś 15:20 Miejsce zdarzenia: Dowody: Słuchać od 17:35, kluczowy moment kilkanaście sekund później https://files.fm/u/46eb9f7n2p Edytowane 3 Listopada 2023 przez Devon 4 1 1 Odnośnik do komentarza
TRAPER_ROKU Opublikowano 3 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2023 Siema, dajecie takim sztywniakom ku**a admina, a potem ludzie dostają BANY za nic chwile po świrowaliśmy na VOICE CZACIE, a ten wypier***a jakies bany ch*j wie za co udajesz ch** wie kogo, bo dostales admina z pizdy ------------ JESTES NO NAME I TAK naweet z tym adminem 1 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Devon Opublikowano 3 Listopada 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2023 (edytowane) Edytowane 3 Listopada 2023 przez Devon 1 1 Odnośnik do komentarza
TRAPER_ROKU Opublikowano 3 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2023 @ Devon podnieciłeś się po tym banie???? 1 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 4 Listopada 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2023 Robić sobie jaja możecie, ale za obrażanie czyiś rodziców będziecie srogo karani. A ty @ TRAPER_ROKU mogłeś zawsze napisać skargę na admina jeżeli uważałeś, że zostałeś niesłusznie zbanowany na te 30 minut, ale nie, bo lepiej jeszcze potem wejść na Czatboxa i tam robić dymy = mądrze w chuy Ban dodany na 7 dni bez możliwości odwołania. (Wszystko na demku jest nagrane). 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 4 Listopada 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi