Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - TRAPER ROKU

Devon

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick: ᵈᵉᵛᵒⁿ
Nick oskarżonego: TRAPER ROKU
Powód skargi: Brak kultury, obraza rodzica, zezwierzęcenie
Opis sytuacji: W momencie gdy na serwerze byłem ja oraz J@ zaczęło mu się nudzić więc zaczął z kolegą robić syf miałczeć i drzeć p***e, dostali na sayu upomnienie po czym ich rycie godowe jedynie się nasiliło. Po kolejnym razie dostali bana na 30 min, powód? adekwatny do ich ilorazu inteligencji więc Traper wjechał mi na rodzica. Sugeruję ban na tydzień i mute na kolejny tydzień po powrocie, wystarczy spojrzeć w bansa, chłop niezle odklejony, on i jemu podobni którzy robią zwierzyniec na serwerze z Michałkiem Skrzetuskim, husarzem od siedmiu boleści na czele.

image.thumb.png.b54d88c62ae214b0469c1170575af916.png

Może jakbyś te urocze życzenia w moją stronę skierował to w zależności od humoru był ci darował, ale pewnych rzeczy się nie mówi i tutaj przegiąłeś pałę i ty i twoja banda będzie za te jęki przeze mnie od teraz surowo karana, nawet nie piśniesz.
Data i godzina zdarzenia: Dziś jakoś 15:20
Miejsce zdarzenia:
Dowody:

Słuchać od 17:35, kluczowy moment kilkanaście sekund później

https://files.fm/u/46eb9f7n2p

Edytowane przez Devon
  • Lubię to! 4
  • Super 1
  • Wow! 1

Siema, dajecie takim sztywniakom ku**a  admina, a potem ludzie dostają BANY  za nic
chwile po świrowaliśmy na VOICE CZACIE, a ten wypier***a  jakies bany  ch*j wie za co 
udajesz ch** wie kogo, bo dostales admina z pizdy ------------ JESTES NO NAME I TAK naweet  z tym adminem 

• Lubię to! 1
  • Ha ha 3
  • Wow! 1

@ Devon  podnieciłeś się  po tym banie???? 

• Lubię to! 1
  • Ha ha 3
  • Zasłużony

Robić sobie jaja możecie, ale za obrażanie czyiś rodziców będziecie srogo karani. A ty @ TRAPER_ROKU  mogłeś zawsze napisać skargę na admina jeżeli uważałeś, że zostałeś niesłusznie zbanowany na te 30 minut, ale nie, bo lepiej jeszcze potem wejść na Czatboxa i tam robić dymy = mądrze w chuy ::)

Ban dodany na 7 dni bez możliwości odwołania. (Wszystko na demku jest nagrane). 

• Super 1

spacer.pngspacer.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]