VIP DeVoX Opublikowano 5 Listopada 2023 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 Nick: DeVoX Imię: Patryk Wiek: 23 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum i FP?: W tyg tylko wieczorem - weekend ile dam radę. Opisz siebie: Chłopak miły, przyjazny, piłkarz wieloletni, moje hobby to tworzenie stron internetowych jak i granie gry. Dlaczego akurat Ty?: Jestem osobą doświadczoną na takich posadach, myślę że bez problemu sobie poradzę nic w tym trudnego. Chcę trochę naszego FB odświeżyć, bo nie ma chętnych osób, a ja lubię pomagać i ta pomoc obecnie się przyda. Doświadczenie: Duże jeżeli chodzi o takie rangi. Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 9 Co chciałbyś/chciałabyś wprowadzić na FP?: Zobaczmy co i jak będzie wyglądać wtedy można coś pomyśleć Kontakt: Forum/Steam/DSC 5 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 5 Listopada 2023 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 Jestem na TAK + doświadczenie + wiek to i pewnie dojrzałość i odpowiedzialność + pomoc 1 2 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 5 Listopada 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 Jestem osobiście na tak. Doświadczenie, aktywność, znajomość ortografii, gramatyki i interpunkcji na wysokim poziomie. 1 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Młodyy Opublikowano 5 Listopada 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 Na tak +wiek +chęci do pomocy +ortografia i gramatyka na przyzwoitym poziomie 1 2 Odnośnik do komentarza
Premium M4TEO Opublikowano 6 Listopada 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2023 Znam chłopaka nie tylko z tej serwerowni. Jak na moje, jest sumienny, praca jak i tutaj, jak na innej serwerowni wydawała się dla mnie w 100% okej, więc czemu by nie dać szansy, mój głos masz na tak, powodzenia Podsumowując. +Wiek +Podanie ładnie napisane +Sumienny 1 2 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 15 Listopada 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi