Ola :) Posted June 27, 2018 Share Posted June 27, 2018 1.Imię: Ola 2. Wiek: 17 3. Jak sobie wyobrażasz swoja przyszłą prace jako Redaktor?: Pracę jako redaktor wyobrażam sobie w taki sposób, iż mogłabym przeprowadzać przeróżne wywiady, pisać gazetki, pytania dnia, Q&A, plebiscyty, itp... 4. Co przemawia za tym, żeby Cię przyjąć (prosimy o dłuższą wypowiedź): Ponieważ byłam już redaktorem na innych forach i uważam, że wykonywałam swoje obowiązki w sposób poprawny, po za tym jestem osobą miłą oraz kulturalną i bez żadnych problemów byłabym w stanie prowadzić kącik redaktorski. 5. Jak dobrze znasz naszą sieć?: Od samego początku. 6. Posiadasz jakieś doświadczenie ? (gazetka szkolna, blog itp.) : Tak, w szkole nie raz prowadziłam gazetkę i wychodziło mi to dobrze. Link to comment
Użytkownik Team Alko | Hluda Posted June 27, 2018 Użytkownik Share Posted June 27, 2018 Jestem na Tak +Wiek +Aktywna +Wiesz co chcesz zrobić <3 Link to comment
Użytkownik TADZIQ Posted June 27, 2018 Użytkownik Share Posted June 27, 2018 Na TAQ +wiek +Ładne,estetyczne Podanie +Forum Link to comment
Użytkownik ESSA Posted June 27, 2018 Użytkownik Share Posted June 27, 2018 Jestem na TAK + znam + miła i aktywna oraz kulturalna osoba + podanie [align=center]GŁUPI DZBAN[/align] Link to comment
Recommended Posts