Użytkownik ZK Dynia Opublikowano 6 Listopada 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2023 (edytowane) 1. Twój nick: Dynia 2. Nick oskarżonego: SQ_SECRECTIVE 3. IP/SID oskarżonego: Ch*j wie 4. Data i czas zdarzenia: Teraz i zawsze (i na wieki wieków amen) 5. Powód skargi: Niesłuszne bany z tego Pana strony 6. Opis sytuacji: Chłop tylko co jest na serwerze banuje ludzi w tym mnie za czekanie przed górnym, tym razem napisałem do niego na u@ żeby cele wykonywał tak jak on każe dostałem bana gdzie przed trupem stałem 1:29 bo ludzie rashuja to kurwa nie bede biegł bo on zdechł juz dawno bo gówno gra, teraz jak pisałem zeby robil cele kurwa to ban na 30 minut zebym ochłonął, co ten typek mysli że jest alfą i omegą myśli że z dzieciakiem ma do czynienia? Chłop banuje ludzi którzy innaczej nie wyjda z TT jak nie przeczakają usłysząc ile osob biegnie w SŁUCHAWKACh, najwidoczniej jak on zdycha co chwile to mu to przeszkadza żeby grę przyspieszyć, ale jak chlopowi zwracam uwage w takiej samej sytuacji to nie ma zamiaru sie ruszyć oszczanieć. Wielkie zażenowanie tym adminem nikt inny tak nie robi bo ocenia sytuacje na podstawie drugiej druzyny ktora ciagle rashuje, nie mam mozliwosci cos ugrac biegnac pod celownik 4 ct rashujacych na resp tt a ta pi*da nie potrafi ocenic sytuacji i tylko jak zginie to pisze cele, albo zrobicie cos z rashem i wtedy mozna grac albo ja z tym idiotą bez pojecia o tej grze nie bede grał w jednym czasie. Gosciu dyktuje warunki serwera tyle w moim temacie 7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): NIe potrzeba to ban na mnie mozna sprawdzic sobie w logach za co ban. Wkurwia mnie juz ten typ Jak jestes gownozjadem to powinienes siebie samego zbanować za to jak grasz gosciu a Ty nawet przykładu nie dajesz wiec zacznij od siebie pozniej oceniaj i banuj innych, obraziłem Cie bo tak robią pojeby bez odrobiny mózgu... Ja tu nie gram dla statystyk tylko dla rozrywki a jak Ty walisz konia do Cs'a to masz inne patrzenie, chce czlowiek pograc po pracy to taka pizda CIe banuje Edytowane 6 Listopada 2023 przez ZK Dynia 1 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 6 Listopada 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2023 * Pierwsza sprawa, bez jakichkolwiek dowodów skarga nie będzie przyjęta, jeżeli to co na pisałeś "że dostałeś bana "za resp" który nie był słuszny prosiłbym o dowód w postaci demka * Druga Sprawa, Jeżeli nie potrafisz się zachować jak normalny człowiek z brakiem szacunku a także masz piękną pisownię to zasługujesz na bana, ---> Dowody: "Wycinek Konsoli teraz" (GRACZ) Dynia : cele kurwa *DEAD* Dynia : banujesz kurwa za cele a sam nie wykonujesz (GRACZ) Dynia : wykonuj cele sam a pozniej banuj typie Po zbanowaniu gracza "Powód" - Ochłoń ---> https://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=3125 / Natomiast ban został przedłużony na "dwie i pół godziny" (GRACZ) Dynia : pizdo jebana (GRACZ) Dynia : wykonuj cele ------------------DEMKO--------------- > http://762494.hltv2.pukawka.pl/hltv-2311061858-de_dust2-1699293480-1699294800.zip 11:33 --> 11:56 --> PS//. To chyba wszystko z mojej strony 1 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 7 Listopada 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 W dniu 6.11.2023 o 19:21, ZK Dynia napisał: 7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): NIe potrzeba to ban na mnie mozna sprawdzic sobie w logach za co ban. Wkurwia mnie juz ten typ No sprawdziłem za co był ten ban i tak szczerze - co mi to pomogło?, bo dalej nie wiem o co w sumie jest ta skarga - żadnych konkretów. "Oskarżony", że tak napiszę podał konkrety za co cię zbanował w przeciwieństwie do ciebie gdzie nie raczyłeś nawet demka wysłać i danego czasu gdzie niby tak samo on łamie regulamin i siedzi na respie. W dniu 6.11.2023 o 20:00, SQ_Secretive napisał: (GRACZ) Dynia : pizdo jebana O tym już nawet nie wspomnę, bo ręce opadają Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 7 Listopada 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi