Użytkownik SAKURA Opublikowano 7 Listopada 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 (edytowane) 1. Twój nick: nie jest istotny, byłem obserwatorem nie upominającym. 2. Nick oskarżonego: Klops ︻芫==一 3. IP/SID oskarżonego: #14 "Klops ︻芫==一" 2336 STEAM_0:1:420951935 0 02:01 6 0 4. Data i czas zdarzenia: 17:14 Dzisiaj 5. Powód skargi: Spam a po upomnieniu wyzwiska i prowokacje. Zresztą stwierdził, że to nie jedyny serwer. Więc po banie pójdzie sobie gdzieś indziej. 6. Opis sytuacji: Normalnie nie napisałbym skargi, gdyby nie te chamskie odzywki na końcu. 7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie: tutaj jego spam Tutaj jeszcze prowokacje i mówienie, że są inne serwery xD Normalnie nie zwróciłbym na to uwagę, ale te ostatnie odzywki mnie zirytowały Edytowane 7 Listopada 2023 przez SAKURA Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 7 Listopada 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 Bana mogę nałożyć tylko za prowokację i tekst w twoją stronę tutaj cytuję: Cytat wybieram chuja ci wtyknac w ucho Poza tym nic co by łamało regulamin nie zrobił, bo to, że spamował 4x pod rząd nic nikomu nie robiło i takie coś trzeba po prostu zignorować Bana nakładam na 3 godziny z tej racji, że to jego pierwszy wybryk o takim znaczeniu. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 7 Listopada 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi