Użytkownik Xesion21 Opublikowano 10 Listopada 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2023 Cześć! Chciałbym zaproponować urozmaicenie i dodanie nowych rankingów do serwera only dd2 takich jak np /topknife-ranking polegający na zabójstwach z kosy. /topdefuse -zdefusowane paki. Wprowadziło to by większe urozmaicenie rozgrywki oraz większą frajdę z rozgrywki. Dzięki z góry za rozpatrzenie mojej propozycji 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 11 Listopada 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2023 Jak dla mnie zbędna opcja która tylko obciążała by nie potrzebnie serwer 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 11 Listopada 2023 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2023 W sensie no jakby spoko topka kos, ale zaraz przyjdzie ktoś i będzie proponował topke wszystkich broni. Zobaczmy na pryzmat tego jak często narzekają już gracze, że jest "narąbane pluginów i są lagi". Są tak naprawdę często lagi na serwerze, na moje już starczy zapychania serwera. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 18 Listopada 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2023 @ Admin CS 1.6 ONLY DD2 wasza opinia ? 1 Odnośnik do komentarza
Premium dope 333 Opublikowano 18 Listopada 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2023 Fajne urozmaicenie, ale jak wspomnieli koledzy wyżej serwer będzie miał dodatkowe obciążenie co za tym idzie "lagi" w trakcie gry.. także średni pomysł pod tym kątem widzenia.. na nie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Levi Opublikowano 18 Listopada 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2023 Ja w sumie co do kos to jestem na tak, co do paki to myślę że zbędne... Co do obecnych lagów na dd2, wypadałoby zobaczyć, które pluginy wpływają na takie a nie inne zachowanie serwera. Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 19 Listopada 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 Topknife i TopHS bym chętnie zobaczył na serwerze, ale jednocześnie lepiej pousuwać troche pluginów i rzeczy obciążających serwer (ekhm, skiny?). 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik OSZKI Opublikowano 19 Listopada 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 a tophs nie bylo przypadkiem? Odnośnik do komentarza
Użytkownik sTk Opublikowano 19 Listopada 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 7 godzin temu, JanuszHD napisał: Topknife i TopHS bym chętnie zobaczył na serwerze, ale jednocześnie lepiej pousuwać troche pluginów i rzeczy obciążających serwer (ekhm, skiny?). Jak dla mnie skiny na serwerze to fajna opcja i nie jest to zwykły ffa jak każdy inny, co do propozycji jestem na nie,jest pokazany stattrak w hud odnośnie broni gdy patrzysz na daną osobę,Topka poszczególnych broni była by najzywczajniej bez sensu, gracze raczej przychodzą sobie postrzelać 4fun rozluźnić się niż lecieć w topke poszczególnych broni Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 19 Listopada 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 39 minut temu, sTk napisał: Jak dla mnie skiny na serwerze to fajna opcja i nie jest to zwykły ffa jak każdy inny, co do propozycji jestem na nie,jest pokazany stattrak w hud odnośnie broni gdy patrzysz na daną osobę,Topka poszczególnych broni była by najzywczajniej bez sensu, gracze raczej przychodzą sobie postrzelać 4fun rozluźnić się niż lecieć w topke poszczególnych broni Fajna i obciążająca olbrzymio serwer. Chcesz skiny to sobie znajdź modele które ci pasują i sobie wgraj do CSa samodzielnie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik HTH-Pigula Opublikowano 20 Listopada 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2023 moim zdaniem zbedne to jest serio ; ) Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 20 Listopada 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2023 W dniu 11.11.2023 o 00:01, Xesion21 napisał: /topknife-ranking polegający na zabójstwach z kosy. /topdefuse -zdefusowane paki Na dzień dzisiejszy jak dla mnie jest to zbędne, ponieważ takie topki są mało zauważalne i większość graczy nawet się tym nie będzie interesować. //. @ Trivor - Jaka opinia? 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 2 Grudnia 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi