Użytkownik Najka Posted January 15, 2019 Użytkownik Share Posted January 15, 2019 Witam Wszystkich! Mam na imię Adrian i piszę sobie 19 lat [26.07.1999r]. Mieszkam w mieście jakim jest Ostrowiec Świętokrzyski. Z zawodu jestem Kucharzem, ale nie kręci mnie gotowanie na czas lubie gotować dla siebie, syna ewentualnie dziewczyny Jak pewnie ktoś wyżej zauważy tak mam syna, który ma już rok i dwa miesiące jego imię to Gabriel. Mam także drugiego syna, który spokojnie w brzuchu mojej ukochanej czeka na wyjście na Świat. Przechodząc powoli z mojego życia prywatnego na ścieżki tutaj Cs'owe. Gram w Counter-Strike 1.6 już od 12-lat, a moja przygoda zaczeła się tak jak pewnie 70% użytkowników tego forum czyli zobaczyłem jak ktoś gra w Cs'a w moim przypadku starszy brat i gram do tej pory mimo, że forma już nie ta co kiedyś Grając tak na różnych serwerach postanowiłem, że postawie swój własny jakim był serwer: Only DD2 prowadziłem swój serwer pierwszy w wieku 14-lat. Pamiętam jaką dume wtedy czułem w sobie xdd Moja bajka jednak długo nie trwała bo skąd hajs na serwer skoro w wieku 14 lat do pracy nie pójde no i Serwer upadł po 2 miesiącach potem stawiałem swoje serwery, lecz przed postawieniem zbierałem hajs żeby potem móc go opłacić Przechodząc już na temat Sieci Serwerów na pierwsze forum dołączyłem mając zaledwie 15lat a było to: Skill-Zone teraz już nie istnieje i raczej nie będzie Po upadku Skill-Zone chodziłem po różnych forach szukając miejsca dla siebie i trafiłem na forum Polski-S.... nie będę reklamował bo forum dalej stoi Tam zostałem Moderatorem po przyjęciu mojego podania z biegiem czasu zostałem awansowany na Globalnego Moderatora jak i pożniej na Junior Admina jednak mi trafiła się okazja zakupu pewnego forum korzystając z okazji jak i śmiesznej ceny zostałem Właścicielem i prowadziłem godnie swoją załoge z większością kontakt mam do dzisiaj No i nareszcie trafiłem tutaj do Was pomijając kilka for wstecz Mam nadzieję, że będzie tutaj z Wami niezła zabawa, a tak poważnie mam nadzieję, że poznam tutaj kilka dobrych Mordeczek czasami pykniemy na jakimś serwerku i oczywiście pogadamy na ts'ie Jeżeli ktoś ma więcej pytań to śmiało! Kontakt ze mną: Gadu Gadu: 67248507 Skype: Seyumaa16 Facebook: Dla zainteresowanych Numer telefonu: Dla zainteresowanych TeamSpeak3: StrefaSkilla Wiadomość prywatna: StrefaSkilla Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198413803790 Na Serwerach znajdziecie mnie pod nickiem: JOK3R Pozdrawiam Wszystkich Strzałeczka! 1 1 Link to comment
Użytkownik F4NTOM Posted January 15, 2019 Użytkownik Share Posted January 15, 2019 Siema Link to comment
Użytkownik Jasiek Posted January 15, 2019 Użytkownik Share Posted January 15, 2019 Witaj w Naszych Szeregach Link to comment
Użytkownik∙ Marves Posted January 15, 2019 Użytkownik∙ Share Posted January 15, 2019 Cześć. Link to comment
Administrator Dusia Posted January 15, 2019 Administrator Administrator Share Posted January 15, 2019 Heejj Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted January 15, 2019 Zasłużony Share Posted January 15, 2019 Siema Link to comment
Użytkownik noswer Posted January 15, 2019 Użytkownik Share Posted January 15, 2019 siemka wbij też na cs:go mod Link to comment
Zasłużony Smuszinio Posted January 15, 2019 Zasłużony Share Posted January 15, 2019 Siemano Link to comment
Użytkownik∙ Lakierka :) Posted January 15, 2019 Użytkownik∙ Share Posted January 15, 2019 cześć Link to comment
Użytkownik `KenZi ? Posted January 15, 2019 Użytkownik Share Posted January 15, 2019 Siema Link to comment
Donator TiG3R Posted January 15, 2019 DONATOR Donator Share Posted January 15, 2019 Siemka Link to comment
Użytkowniczka Tysia :* Posted January 15, 2019 Użytkowniczka Share Posted January 15, 2019 Haj Link to comment
Użytkowniczka S.M.E.R.F.E.T.K.A :* Posted January 15, 2019 Użytkowniczka Share Posted January 15, 2019 hejcia Link to comment
Użytkownik SLEPNAC OD SWIATEL Posted January 15, 2019 Użytkownik Share Posted January 15, 2019 5 godzin temu, Anonymous napisał: Mam na imię Adrian i piszę sobie 19 lat 5 godzin temu, Anonymous napisał: Gram w Counter-Strike 1.6 już od 12-lat Niezły dzik, zacząłeś grać w wieku 7 lat Witaj Link to comment
Użytkownik∙ Zmiksowany Posted January 15, 2019 Użytkownik∙ Share Posted January 15, 2019 Siemankooo Link to comment
Użytkowniczka LandrynCia Posted January 15, 2019 Użytkowniczka Share Posted January 15, 2019 Hej :) Link to comment
Właściciel Trivor Posted January 15, 2019 Właściciel Właściciel Share Posted January 15, 2019 Siema Link to comment
Użytkowniczka Miyu. Posted January 16, 2019 Użytkowniczka Share Posted January 16, 2019 Hej Link to comment
Użytkownik 510masari Posted January 16, 2019 Użytkownik Share Posted January 16, 2019 Cześć tatusiu Link to comment
Użytkownik∙ Marves Posted January 16, 2019 Użytkownik∙ Share Posted January 16, 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts