Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[Zamknięty] Czas na Przywitanie :D

Najka

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Witam Wszystkich!

Mam na imię Adrian i piszę sobie 19 lat [26.07.1999r].

Mieszkam w mieście jakim jest Ostrowiec Świętokrzyski.

Z zawodu jestem Kucharzem, ale nie kręci mnie gotowanie na czas lubie gotować dla siebie, syna ewentualnie dziewczyny ;)

Jak pewnie ktoś wyżej zauważy tak mam syna, który ma już rok i dwa miesiące jego imię to Gabriel. 

Mam także drugiego syna, który spokojnie w brzuchu mojej ukochanej czeka na wyjście na Świat.

Przechodząc powoli z mojego życia prywatnego na ścieżki tutaj Cs'owe.

Gram w Counter-Strike 1.6 już od 12-lat, a moja przygoda zaczeła się tak jak pewnie 70% użytkowników tego forum czyli zobaczyłem jak ktoś gra w Cs'a w moim przypadku starszy brat i gram do tej pory mimo, że forma już nie ta co kiedyś :P

Grając tak na różnych serwerach postanowiłem, że postawie swój własny jakim był serwer: Only DD2 prowadziłem swój serwer pierwszy w wieku 14-lat. Pamiętam jaką dume wtedy czułem w sobie xdd 

Moja bajka jednak długo nie trwała bo skąd hajs na serwer skoro w wieku 14 lat do pracy nie pójde no i Serwer upadł po 2 miesiącach potem stawiałem swoje serwery, lecz przed postawieniem zbierałem hajs żeby potem móc go opłacić :D

Przechodząc już na temat Sieci Serwerów na pierwsze forum dołączyłem mając zaledwie 15lat a było to: Skill-Zone teraz już nie istnieje i raczej nie będzie :D

Po upadku Skill-Zone chodziłem po różnych forach szukając miejsca dla siebie i trafiłem na forum Polski-S.... nie będę reklamował bo forum dalej stoi :) Tam zostałem Moderatorem po przyjęciu mojego podania z biegiem czasu zostałem awansowany na Globalnego Moderatora jak i pożniej na Junior Admina jednak mi trafiła się okazja zakupu pewnego forum korzystając z okazji jak i śmiesznej ceny zostałem Właścicielem i prowadziłem godnie swoją załoge z większością kontakt mam do dzisiaj :)

No i nareszcie trafiłem tutaj do Was pomijając kilka for wstecz :D

Mam nadzieję, że będzie tutaj z Wami niezła zabawa, a tak poważnie mam nadzieję, że poznam tutaj kilka dobrych Mordeczek czasami pykniemy na jakimś serwerku i oczywiście pogadamy na ts'ie ;)

Jeżeli ktoś ma więcej pytań to śmiało!

Kontakt ze mną:

Gadu Gadu: 67248507

Facebook: Dla zainteresowanych

Numer telefonu: Dla zainteresowanych

TeamSpeak3: StrefaSkilla

Wiadomość prywatna: StrefaSkilla

Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198413803790

Na Serwerach znajdziecie mnie pod nickiem: JOK3R 

Pozdrawiam Wszystkich ;)

Strzałeczka!

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Junior Admin
Junior Admin

Heejj

heh1111.png

• cannabis

Siema

sygna.gif.88676c7876784b1787c5fc8e2b23ab73.gif                                 

• Użytkownik
5 godzin temu, Anonymous napisał:

Mam na imię Adrian i piszę sobie 19 lat

5 godzin temu, Anonymous napisał:

Gram w Counter-Strike 1.6 już od 12-lat

Niezły dzik, zacząłeś grać w wieku 7 lat :D

Witaj

• Właściciel
Właściciel

Siema

• Użytkownik

Cześć tatusiu 

• Użytkownik∙

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Temat Zamknięty.

onDOqcR.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]