Premium NetaO RIP Opublikowano 14 Listopada 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2023 {Q&A} @ Paweł Szmit [P] Ile masz lat? 21 [P] Skąd jesteś? Pochodzę z Łowicza [P] Gdzie mieszkasz? Łowicz [P] Czym się interesujesz? Gry komputerowe, piłka nożna, szachy, skoki narciarskie i piłka ręczna [P] Miałeś kiedyś depresję? Nie [P] Twój ulubiony serwer na naszej sieci? COD:MOD 201 [P] Co sądzisz o wprowadzeniu związków partnerskich dla osób LGBT+? Jest mi to obojętne, ale oczywiście jestem za zakazem posiadania jakichkolwiek dzieci przez takie związki [P] Skąd dowiedziałeś się o naszej sieci? Poprzednia sieć, na której byłem połączyła się z tą i tak tu trafiłem [P] Masz rodzeństwo? Jak tak to kogo? Starszego brata i siostrę [P] Twoja ulubiona kuchnia? Polska [P] Gdzie widzisz się w 2024r? Zależy o co dokładnie pytasz, ale wielkich zmian nie przewiduję. [P] Czym się zajmujesz? Obecnie jestem operatorem wózków widłowych @ tomori [P] Twoja ulubiona potrawa? Ziemniaki, mielone i mizeria [P] Czy uważasz, że funkcja moderatora forum jest trudna? nie [P] Jakie jest Twoje ulubione zajęcie w czasie wolnym? Granie na kompie , bieganie oraz piłka ręczna [P] Gdybyś mógł polecieć do jednego kraju ale później nie będziesz mógł już nigdy żadnego odwiedzić, jaki by to był kraj i dlaczego akurat ten? Portugalia, ponieważ tam chciałbym się oświadczyć mojej dziewczynie [P] Co Cię skłoniło do napisania podania na moderatora? Miałem trochę więcej wolnego czasu, a że lubię przebywać na różnego rodzaju forach pomyślałem, że przyda się tutaj dodatkowa para rąk do pomocy. [P] Chodzisz na siłownie? nie [P] Jaki jest twój ulubiony film? Piraci z Karaibów [P] Trenowałeś kiedyś jakiś sport? Jeśli tak to jaki? Piłka nożna, hokej na hali, piłka ręczna, bieganie oraz sport ekstremalny szachy [P] Jest jakaś ranga na forum na, którą będziesz chciał w przyszłości kandydować? raczej nie [P] Masz tzw. swoje "ulubione miejsce" gdzie możesz posiedzieć i się zrelaksować? Miejsca raczej nie mam lubię ciszę to pozwala mi się zrelaksować @ hadezbtw [P] Wymarzona praca? Coś związanego z e-sportem. [P] Ulubione zwierzątko? pies/kot [P] Ulubiona piosenka? GrubSon - Na szczycie [P] Jaki kierunek ukończyłeś po szkole średniej? Żaden [P] Polska muzyka czy zagraniczna? Polska [P] Gra twojego dzieciństwa? Titan Quest @ Przyjaciel <3 [P] Czy pijesz czasem alkohol, jeśli tak to jaki preferujesz najbardziej? Piję przeważnie wlatuję czysta wódka [P] Czego najbardziej się boisz? Samotności [P] Jakimi słowami mógłbyś opisać siebie? Ironiczny, śmieszny, denerwujący, ambitny, stanowczy [P] Czy jest coś w twoim życiu, co daje Ci motywację do działania? Inni ludzie [P] Widzę, że pogrywasz czasem w CS2, jaka jest twoja opinia na temat tej gry? Jest parę nowości typu: tryb premier, odświeżone mapy, tick, nowy silnik, ale też jest sporo rzeczy do poprawy: system mm'ów, ograniczenia do minimum liczby cheaterów, ogarnięcie micro lagów/ścinek, zbalansowanie dobierania graczy podczas gry solo [P] Co najbardziej cenisz sobie w ludziach, a czego w nich nienawidzisz? Cenię szczerość nienawidzę kłamstwa [P] Najlepszy serwer według Ciebie jaki kiedykolwiek funkcjonował tutaj na sieci? COS:MOD 201 [P] Posiadasz opcje pójścia na kolację/piwo, na co tam będziecie mieli ochotę. Masz do wyboru 1 lub nawet kilka osób z forum. Kogo zabierasz na takie spotkanie? @ HAWAJSKA [P] Co sądzisz o aktualnej władzy w Polsce? Gorzej być nie może? Nomimuje @ DeVoX 2 4 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Użytkownik tomori Opublikowano 14 Listopada 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2023 Dzięki za odpowiedzi 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 14 Listopada 2023 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2023 O Dziękuję również 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Raku Opublikowano 14 Listopada 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2023 Super 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 19 Listopada 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 @ DeVoX Przyjmujesz wyzwanie? ? 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 19 Listopada 2023 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 Ależ nie ma problemu, kiedyś był już 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 19 Listopada 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi