mamut in the dark Opublikowano 16 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 (edytowane) Witam ogólnie dzisiaj miałem bardzo śmieszną sytuacje o godzinie 15 mniej więcej wracam sobie ze sklepu nagle podchodzi jakiś gościu tak na około może z 50 lat i i mnie się pyta może mi pan powiedzieć która jest h bo nie mam telefonu no to ja mu pokazuję swój zegarek on tak patrzy i mówi o dziękuję panu bardzo a ja nie ma za co i sobie dalej idę i nagle patrzę nie mam zegarka na swojej dłoni No to ja w nerwach biegnę za tym gościem na szczęście nie uciekł mi daleko podchodzę i mu mówię gościu oddawaj zegarek a on jaki zegarek a ja ten co mi ukradłeś i on dobra zaraz panu oddam niech się pan nie denerwuje a ja jak mam się nie denerwować jak mi zegarek zaje.... A on tak zaraz panu wszystko wytłumaczę ale w zamian przeprosin zapraszam pana na kawę pączka xD.... A ja do niego ty jesteś normalny jakiś oddawaj mi ten zegarek bo inaczej zaraz będziemy rozmawiać a on tak spokojnie pan dostanie ten zegarek ale chciałbym pana przeprosić i zaprosić pana na kawę i pączka no ja sb myślę no jebnięty jakiś no ale dobra jak mi oddać ten zegarek no to poszliśmy do pobliskiej kawiarni zasiedliśmy gościu zamówił kawę i pączka A ja no dobra przeprosiny przyjmuję ale chcę już swój zegarek bo nie mam czasu a on spokojnie zaraz pan dostanie a ja nie zaraz tylko już i nagle ta pani od kawiarni przychodzi z ta kawą i pączkiem biorę gryza tg pączka i nie uwierzycie co było w środku w tym pączku XDDDDDDDDDDDD Eddit: Zegarka nie było ale była marmolada Pozdrawiam taki tam ode mnie żarcik Mam nadzieję że ktoś uwierzył Większość może tg nie z czaić ale fajna historia do podzielenia się przede wszystkim ze znajomymi wiem że to co napisałem to słabe ale jakby ktoś to opowiedział to 1 jaka myśl przychodzi to oczywiście zegarek a zegarka nie było Edytowane 16 Listopada 2023 przez mamut in the dark 3 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 16 Listopada 2023 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 Co xD 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik tomori Opublikowano 16 Listopada 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 ??? 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 16 Listopada 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 XD? 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 17 Listopada 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi