Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 16 Listopada 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 Czy masz jakieś ciekawe doświadczenia z podróży lub wyjazdów? 5 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 16 Listopada 2023 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 Mało podróżowałem, oprócz przypału w 5/6 klasie za genialny pomysł kolegi, jakim było palenie herbaty to nie XD. 4 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka czerwonka Opublikowano 17 Listopada 2023 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 Tyle ich bylo ze daj spokoj XD a kolejna ciekawa podroz przede mna he he 5 Odnośnik do komentarza
mamut in the dark Opublikowano 17 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 Pamiętam jak w 6 klasie był wyjazd na narty z klubu z siatkówki i nie umiał jeździć na tych nartach no to gościu tam nauczył co i jak na mniejszym stoku fajnie się zjeżdżało no to sobie myślę jak już umiem to fajnie by było pójść na ten większy no to poszedłem zjechałem 1x ale zajebi no to co 2x poszedłem i akurat tak się wyjeba..... że skuter śnieżny po mnie podjechał xD i na 2 dzień taki krwiak mi się zrobił że to szpitala musiałem pojechać 😆😆😆 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ichigo Opublikowano 17 Listopada 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 Ciekawe doświadczenie? Słynna strzelanina na jednej z Poznańskich ulic która była w ostatnim czasie przez którą danego dnia przechodziłem i to DOŚĆ niedawno kiedy to się działo. 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Raku Opublikowano 17 Listopada 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 Kraków, Ja ledwo zywy z ziomkiem siedzimy i czekamy na transport pod klubem i 8 latek podbija do mnie i pyta sie czy mam mefe sprzedac. 1 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik hadezbtw Opublikowano 17 Listopada 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 wroclaw po prostu wroclaw nie musze mowic XDDD 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 17 Listopada 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi