Użytkownik AgnieszkaAug Opublikowano 17 Listopada 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 Nick z CS:Agnieszka Admin banujący:nie wiem co to za typ Serwer:dd2 Data zdarzenia:17.11 Steamid:94936 Opis sytuacji:nie chce żadnego unbana ale już mnie wkurwia ten serwer. Gość mi ciśnie jak do koleżanki, napisałam mu by zamknął mordę i dostałam za to bana.. Poczekam na ub, ale ten BOA dupczyciel który mi zawsze ciśnie będzie dalej to robił bezkarnie a ja będę dostawać bany za to że się bronię, a admin będzie grał zamiast zrobić w końcu z nim porządek. Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): nie wiem co za link mam to gdzieś, przyjść do kawki spokojnie pograć nie można przez takich idiotów... Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Nie umiem w te kąkutery Opublikowano 17 Listopada 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 On również został zbanowany za swoje słownictwo 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 17 Listopada 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 Cytat 4.4 Nie można się odwołać od bana krótszego niż 3h Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 17 Listopada 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi